Új
Angol short 2020/21 (Hazai)

Angol short 2020/21 (Hazai)

Új termék

Angol válogatott hazai short 2020/21

Anyaga:

DryFit technológiával készült 100%-polyester,mely a pára elvezető panelek segítségével hő és izzadság szabályzó, a belső háló segítségével így szellőzése kifogástalan

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék.

Szállítási idő: 6-8 munkanap

Nike

11 990 Ft‎

Minden fanatikus futballszerető ember várja már, hogy június 11-én kezdetét vegye a 2020-ról elhalasztott labdarúgó Európa Bajnokság. Ugyan néhány stadionban csak korlátozott számban lehetnek jelen a szurkolók a koronavírus járvány újbóli kirobbanása miatt nem túlzás azt állítani, hogy a kontinensviadalra az egész világ kíváncsi. Valószínűleg így vannak ezzel az angol szimpatizánsok is, akik akár teltházat is összehozhatnak a Wembley stadionban. A játékosoknak valószínűleg nagy lökést adna, ha tömött lelátók előtt léphetnének pályára. Amennyiben te is a szigetországi nemzeti tizenegynek szurkolsz és beszerezted már a hazai mezt a mérkőzésekre, akkor nem hiányozhat a hivatalos, sötétkék színű, nike és nemzeti logóval ellátott short sem a palettáról. Siess, rendeld meg még ma és izguld végig ebben a válogatott összes találkozóját az EB-n. Anyagának és kialakításának köszönhetően tökéletes választás lehet a melegebb nyári hónapokra is!

A termék főbb jellemzői:

- Angol válogatott 2020/21-hazai short

- Hivatalos eredeti Nike termék

- Kényelmes kialakítás deréknál könnyedén méretre állítható

- Klasszikus kék szín

- Varrott Nike logó

 - Hímzett szövetségi címer

 

Anglia válogatott hazai short, melyet büszkén viselhetsz bárhol , hisz az Angol válogatott majd minden tornán az esélyesek szerepét tölti be, és ennek próbál megfelelni. Ez a short kitűnő ajándék lehet minden angol szurkoló részére, hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod az ország iránti elkötelezettséged, ezzel is támogatva a válogatottat.Szerezz örömet ismerőseidnek, legjobb barátaidnak, vagy akár magadnak ezzel a fantasztikus termékkel.A termék környezetbarát, mivel a Nike felhasználja az újrahasznosított műanyag palackokat, hogy megfeleljen a ökológiai előírásoknak a ma követelményeinek, mint anyagösszetételben mint gyártásban.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Gyerek 2014-15 Anglia -Válogatott VB Hazai mez

Gyerek 2014-15 Anglia -Válogatott VB Hazai mez

Angol Válogatott 2014-15 VB-gyerek short

Anyaga:Dri-Fit technológiával készült 100%-polyester

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék.

Hasonló termékek ebben a kategóriában