Angol sportszár 2018/19 (vendég)

Angol sportszár 2018/19 (vendég)

Új termék

Angol válogatott vendég sportszár 2018/19 

Anyaga:

DryFit technológiával készült 100%-polyester,mely hő és izzadság szabályzó,  így biztosítja az optimális kényelemet.Sportszáron a talpnál és a lábujjnál párnás kilakítás mely megfelelő védelmet nyújt, a lábnak pedig a kellemes szellőzését.

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék.

Szállítási idő: 6-8 munkanap

Nike

7 990 Ft‎

Már csak az Angol válogatott sporszára hiányzik a teljes felszerelésedhez? Ha igen, akkor vásárold meg még ma ezt a terméket azért, hogy a játékosok által is hordott zokniban, shortban és mezben szurkolhasd végig a világbajnokság találkozóit. Mutasd meg, hogy mekkora rajongója vagy a Harry Keane által vezetett alakulatnak. Tökéletes kiegészítője lehet az fociedzéseknek is,vagy más sporttevékenységre. Lepd meg vele saját magad, vagy barátaidat. . Ebben fog pályára lépni Harry Keane, Daniel Sturridge, Raheem Sterling vagy Adam Lallana. Kialakításának és anyagának köszönhetően rendkívül jó légáteresztő képességgel bír, így a nyári melegben sem tudunk könnyen beleizzadni. 

A termék főbb jellemzői:

-Angol válogatott 2018/19-vendég sportszár

-Hivatalos eredeti Nike termék

-Kényelmes kialakítás,talpnál és a lábújaknál párnázott kialakítás

-Klasszikus pirosr szín

-Anyagában szőtt Nike logó

Ha az angol válogatott a kedvenced, de még nem találtad meg a válogatott hivatalos sportszárát, akkor neked ajáljuk ezt a terméket.Bátran felveheted sportolásra, hiszen kényelmes viselt valamint jó légáteresztő képessége miatt a nyári kánikulában is bátran hordhatjuk. 

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Gyerek 2014-15 Anglia -Válogatott VB Hazai mez

Gyerek 2014-15 Anglia -Válogatott VB Hazai mez

Angol Válogatott 2014-15 VB-gyerek mez.

Anyaga:Dri-Fit technológiával készült 100%-polyester

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék.

Hasonló termékek ebben a kategóriában