Angol mez 2020/21 (Vendég)

Angol mez 2020/21 (Vendég)

Új termék

Angol válogatott vendég mez 2020/21

Anyaga:

DryFit technológiával készült 100%-polyester,mely a pára elvezető panelek segítségével hő és izzadság szabályzó, így szellőzése tökéletes kiemelt igénybevétel esetén is

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék.

Ez a termék jelenleg nem rendelhető!

Nike

26 990 Ft‎

Tavaly februárban sokkolta az egész világot a koronavírus járvány. Rosszul érintette a sportot is, hiszen minden sporteseményt zárt kapuk mögött voltak kénytelenek megrendezni a szervezők, beleértve a futballmérkőzéseket is. Így kerül az olimpia mellett elhalasztásra a 2020-as Európa Bajnokság is, amit egyébként több ország közösen rendez, köztük a magyarok örömére Budapest is. Az angol fanatikusok is örülhetnek, ugyanis a hírek szerint teltházas mérkőzést is rendezhetnek a Wembley stadionban, így az amúgy is pikáns angol – skót meccs még parázsabb lehet majd. Ha te is a szigetországi alakulat elkötelezett támogatója vagy és szeretnél magadnak egy olyan felsőt, amelyet a futballisták is viselnek majd a találkozókon, akkor a figyelmedbe ajánljuk a hivatalos, kék színű, nike és nemzeti logóval ellátott vendég mezt, amely anyagának köszönhetően a nyári melegben is kiválóan viselhető, ugyanis jó légáteresztő képességgel bír. Izguld végig ebben Harry Keanék összes találkozóját és ünnepeld ebben az esetleges sikereiket.

A termék főbb jellemzői:

- Angol válogatott 2020/21-es vendég mez

- Hivatalos eredeti Nike termék

- Galléros-gombos kialakítás

- Kék szín, piros kiegészítésekkel

- Varrott Nike logó

- Hímzett szövetségi címer

 

Anglia válogatott hazai mez, melyet büszkén viselhetsz bárhol , hisz az Angol válogatott majd minden tornán az esélyesek szerepét tölti be,  és ennek próbál megfelelni. Ez a mez kitűnő ajándék lehet minden angol szurkoló részére, hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod az ország iránti elkötelezettséged, ezzel is támogatva a válogatottat. Szerezz örömet ismerőseidnek, legjobb barátaidnak, vagy akár magadnak ezzel a fantasztikus termékkel. A termék környezetbarát, mivel a Nike felhasználja az újrahasznosított műanyag palackokat, hogy megfeleljen a ökológiai előírásoknak a ma követelményeinek , mint anyagösszetételben mint gyártásban.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Gyerek 2014-15 Anglia -Válogatott VB Hazai mez

Gyerek 2014-15 Anglia -Válogatott VB Hazai mez

Angol Válogatott 2014-15 VB-gyerek mez.

Anyaga:Dri-Fit technológiával készült 100%-polyester

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék.

Hasonló termékek ebben a kategóriában