Új
Angol sportszár 2020/21 (Hazai)

Angol sportszár 2020/21 (Hazai)

Új termék

Angol válogatott hazai sportszár 2020/21

Anyaga:

DryFit technológiával készült 100%-polyester,mely a pára elvezető panelek segítségével hő és izzadság szabályzó,  így biztosítja az optimális kényelemet, a lábnak pedig a kellemes szellőzését.

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék.

Szállítási idő: 6-8 munkanap

Nike

7 990 Ft‎

Mutasd meg mindenkinek, hogy te vagy az angol válogatott legnagyobb szurkolója Magyarországon. Ha már beszerezted a nemzeti tizenegy hivatalos hazai mezét és shortját, akkor ne hagyd ki a szerelésből a fehér sportszárat sem. Legyen teljes a készleted az Európa Bajnokságra, amelyre már Gareth Southgate csapata már gőzerővel készül. Két felkészülési mérkőzést játszik majd a szigetországi alakulat az előtt, hogy elkezdődne június 11-én az EB. Június 2-án Ausztriát, még június 6-án romániát fogadja a csapat. Ezekkel az összecsapásokkal talán megfelelően fel tudnak készülni a Horvát, Skót, Cseh mérkőzéseikre, ugyanis velük vannak egy csoportban az angolok. Senki számára nem lesznek könnyűek a mérkőzések, ugyanis néhány stadionban korlátozott számban lehetnek csak nézők, illetve minden játékos bizonyítani szeretne. Mutasd meg te is, hogy kit támogatsz! Siess, rendeld meg még ma a sportszárat és izgulj a teljes szerelésben kedvenc válogatottadért.

A termék főbb jellemzői:

- Angol válogatott 2020/21-hazai sportszár

- Hivatalos eredeti Nike termék

- Kényelmes kialakítás,  talpnál és a lábújaknál párnázott kialakítás

- Klasszikus fehér szín

- Anyagában szőtt Nike logó

 

Anglia válogatott hazai sportszár melyet büszkén viselhetsz bárhol , hisz az Angol válogatott majd minden tornán az esélyesek szerepét tölti be, és ennek próbál megfelelni. Ez a sportszár kitűnő ajándék lehet minden angol szurkoló részére,hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod az ország iránti elkötelezettséged, ezzel is támogatva a válogatottat. Szerezz örömet ismerőseidnek, legjobb barátaidnak, vagy akár magadnak ezzel a fantasztikus termékkel. A termék környezetbarát, mivel a Nike felhasználja az újrahasznosított műanyag palackokat, hogy megfeleljen a ökológiai előírásoknak a ma követelményeinek, mint anyagösszetételben mint gyártásban.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Gyerek 2014-15 Anglia -Válogatott VB Hazai mez

Gyerek 2014-15 Anglia -Válogatott VB Hazai mez

Angol Válogatott 2014-15 VB-gyerek short

Anyaga:Dri-Fit technológiával készült 100%-polyester

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék.

Hasonló termékek ebben a kategóriában