Új
Angol mez 2020/21 (Hazai)

Angol mez 2020/21 (Hazai)

Új termék

Angol válogatott hazai mez 2020/21

Anyaga:

DryFit technológiával készült 100%-polyester,mely a pára elvezető panelek segítségével hő és izzadság szabályzó, így szellőzése tökéletes kiemelt igénybevétel esetén is

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék.

Szállítási idő: 6-8 munkanap

Nike

26 990 Ft‎

Talán már minden futballrajongó tűkön ülve várja a 2021-re halasztott Európa Bajnokságot. Sok kérdés van még addig, hiszen nem mindenhol tudják, hogy a stadionok hány százalékát nyitják meg a rajongók előtt. Egyes hírek szerint Angliában akár 100 százalékon is mehetnek majd a mérkőzések, aminek talán mindenki örül, hiszen a szigetországiak megmérkőznek a nagy rivális Skócia csapatával, így az minden szempontból érdekes összecsapás lehet. Ugyan Anglia nem kiemelt esélyesként indul a tornán, a viszonylag fiatal kerettel akár a döntőig is elmenetelhetnek. Ha te is nekik szurkolsz és szeretnél magadnak egy olyan felsőt, amelyet maguk a labdarúgók, köztük Harry Kean, Jadon Sancho, vagy éppen Mason Mount is viselnek majd a találkozókon, akkor a figyelmedbe ajánljuk a hivatalos, fehér színű, nike és nemzeti logóval ellátott hazai mezt. Siess, rendeld meg még ma és élvezd ebben a gárda összes találkozóját a kontinensviadalon.

A termék főbb jellemzői:

-  Angol válogatott 2020/21-hazai mez

- Hivatalos eredeti Nike termék

- Kerek nyakú kialakítás

- Klasszikus fehér szín,  kék kiegészítésekkel

- Varrott Nike logó

- Hímzett szövetségi címer

 

Anglia válogatott hazai mez, melyet büszkén viselhetsz bárhol , hisz az Angol válogatott majd minden tornán az esélyesek szerepét tölti be,  és ennek próbál megfelelni. Ez a mez kitűnő ajándék lehet minden angol szurkoló részére, hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod az ország iránti elkötelezettséged, ezzel is támogatva a válogatottat. Szerezz örömet ismerőseidnek, legjobb barátaidnak, vagy akár magadnak ezzel a fantasztikus termékkel. A termék környezetbarát, mivel a Nike felhasználja az újrahasznosított műanyag palackokat, hogy megfeleljen a ökológiai előírásoknak a ma követelményeinek , mint anyagösszetételben mint gyártásban.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Gyerek 2014-15 Anglia -Válogatott VB Hazai mez

Gyerek 2014-15 Anglia -Válogatott VB Hazai mez

Angol Válogatott 2014-15 VB-gyerek short

Anyaga:Dri-Fit technológiával készült 100%-polyester

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék.

Hasonló termékek ebben a kategóriában