Angol válogatott 2016/17 Vendég short

Angol válogatott 2016/17 Vendég short

Új termék

Angol válogatott short 2016/17 (vendég)

Anyaga: DRI-FIT technológiával 100-%polyester, mely könnyű anyagú, így kényelmes viseletet és megfelelő szellőzést biztosít viselőjének

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék.

Ez a termék jelenleg nem rendelhető!

Nike

10 990 Ft‎

Angol válogatott vendég short melyet a csapat tétmeccsen a Franciaországi labdarugó Európa bajnokságon mutat be. Ezt a shortot olyan játékosok mint Sturridge , Harry Kane vagy az új gólvágó Jamie Vardy elsősorban idegenben és a 2016-os Franciaországi Európa bajnokságon viselik majd.A szigetországiak remek esélyekkel vágnak neki a tornának, csapatuk fiatal és rutinosabb játékosok remek ötvözete. Bár az Angol válogatott 'hagyományosan' gyengén szerepel nagy tornákon, remélhetőleg idén átlépik saját árnyékukat és legalább a negyeddöntőig menetelnek majd.

 

A termék főbb jellemzői:

 
-Angol válogatott 2016/17-vendég short

-Hivatalos eredeti Nike termék

-Nyomott Nike logó

-DriFIT technológia

-Hímzett szövetségi címer

 

Angol válogatott short melyet büszkén viselhetsz sportolás közben.Tedd teljessé gyűjteményed és rendeld meg most a teljes kollekciót vagy szerezz örömet ismerőseidnek, legjobb barátaidnak, vagy akár magadnak ezekkel a fantasztikus termékekkel.
Ez a Nike short kitűnő ajándék lehet minden Angol szurkoló részére,hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod az ország iránti elkötelezettséged, ezzel is támogatva a válogatottat.



Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Gyerek 2014-15 Anglia -Válogatott VB Hazai mez

Gyerek 2014-15 Anglia -Válogatott VB Hazai mez

Angol Válogatott 2014-15 VB-gyerek mez.

Anyaga:Dri-Fit technológiával készült 100%-polyester

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék.

Hasonló termékek ebben a kategóriában