Juventus sportszár 2018/19 (Hazai)

Juventus sportszár 2018/19 (Hazai)

Új termék

Juventus 2018/19-es hazai sportszár

Anyaga:

Climacool technológiával készült 91% poliamid, 6% viszkóz, 3% Elasztán amely biztosítja az optimális kényelemet a lábnak és a kellemes szellőzését intenzív,erőteljes igénybevétel estén is.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék.

Szállítási idő: 6-8 munkanap

Adidas

7 990 Ft‎

A Juventus együttese a 2017/18-as Serie A idény bajnoka. Amennyiben te is nekik szurkolsz, és már megvásároltad a csapat 2018/19-es hazai mezét és shortját, akkor figyelmedbe ajánljuk a fehér, klub logóval ellátott, fekete csíkos sportszárat is. Ezt olyan játékosok viselik majd a mérkőzéseken, mint Gonzalo Higuain, Miralem Pjanic, Emre Can, Douglas Costa vagy éppen Paulo Dybala. Tökéletes kiegészítője lehet ez az edzéseknek is. Ne habozz, rendeld meg még ma! A zebrák sorozatban hatodszor is elhódították a bajnoki pajzsot más nevén a Scudetto-t.A játékosok ebben a sportszárban fognak pályára lépni hazai pályán Torinóban.Technológiának köszönhetően szellőzése kifogástalan,anyagából fakadóan a kialakítása hűvös levegőt áramoltat a termékbe

A termék főbb jellemzői:

-Juventus hazai sportszár
-Hivatalos 2018-19-es eredeti Adidas termék
-Fehér szín
-Csúszásgátlás
-Hímzett klub címer
-Három klaszikus Adidas csík

A csapat az elmúlt idényben ismételten megvédte bajnoki címét és idén sem lehet más a célja Olaszország legsikeresebb egyesületének.A sportszár teljes mértékben környezetbarát, mivel az Adidas felhasználja az újrahasznosított műanyag palackokat, hogy megfeleljen a ökológiai előírásoknak, a mai kor követelményeinek ,mint anyagösszetételben mint gyártásban. 
Ez a termék kitűnő ajándék lehet minden Juventus szurkoló részére,hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged,ezzel is támogatva a Juventust

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Juventus mez 2015/16 (Vendég)

Juventus mez 2015/16 (Vendég)

Juventus 2015-16-vendég mez

Anyaga: Climacool technológiával készült 100%-polyester,mely a pára elvezető panelek segítségével hő és izzadság szabályzó, így szellőzése tökéletes.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék.

Hasonló termékek ebben a kategóriában