Juventus sportszár 2021/22 (Hazai)

Juventus sportszár 2021/22 (Hazai)

Új termék

Juventus sportszár 2021/22-es hazai széria

Anyaga:

Climalite technológiával készült 91% poliamid, 6% viszkóz, 3% Elasztán, amely biztosítja az optimális kényelemet a lábnak és a kellemes szellőzését intenzív,erőteljes igénybevétel estén is.Talprésznél a csúszásgátló funkciója garantálja a biztonságot.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék.

Szállítási idő: 6-8 munkanap

Adidas

7 990 Ft‎

Ha már megszerezted a Juventus együttesének hivatalos hazai mezét és shortját, akkor ne hagyd ki a fehér színű, szürke adidas csíkos, klub logóval ellátott sportszárat. A csapat már az átigazolásokon dolgozik, azonban egyelőre nem érkezett meghatározó labdarúgó, viszont távozott a csapat nagy ikonja, Gianluigi Buffon, aki visszatért korábbi alakulatához, a Parma együtteséhez. Talán nem akkora veszteség az ő távozása, hiszen a jelenlegi első számú hálóőr, Wojciech Szczesny tökéletesen helyettesíti a rutinos kapust. Egy labdarúgó érkezett eddig a középpályára Weston McKennie személyében, akiért 20,5 millió €-t fizetett a Juventus a Schalke 04 alakulatának. Ha te is nekik szurkolsz, akkor semmikép se hagyd ki ezt a terméket. Lepd meg vele ismerőseidet és barátaidat születésnapjukon vagy akár névnapjukon, garantált lesz az öröm. A koronavírus járvány után úgyis szüksége lesz mindenkinek arra, hogy újra elmehessen szeretett alakulatának találkozóira, ahova fontos a megfelelő öltözet is. Siess, rendeld meg még ma nehogy lemaradj róla.

A termék főbb jellemzői:

- Juventus hazai sportszár
- Hivatalos 2021/22-es eredeti Adidas termék
- Fehér szín
- Talp résznél csúszásgátlás
- Anyagában szőtt klub címer
- Három klaszikus Adidas csík

A sportszár teljes mértékben környezetbarát, mivel az Adidas felhasználja az újrahasznosított műanyag palackokat, hogy megfeleljen a ökológiai előírásoknak, a mai kor követelményeinek ,mint anyag összetételben mint gyártásban.
Ez a termék kitűnő ajándék lehet minden Juventus szurkoló részére, hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged, ezzel is támogatva a Juventust

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Juventus mez 2015/16 (Vendég)

Juventus mez 2015/16 (Vendég)

Juventus 2015-16-vendég mez

Anyaga: Climacool technológiával készült 100%-polyester,mely a pára elvezető panelek segítségével hő és izzadság szabályzó, így szellőzése tökéletes.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék.

Hasonló termékek ebben a kategóriában