Árcsökkenés
Juventus mez 2020/21 (hazai)

Juventus mez 2020/21 (hazai)

Új termék

Juventus mez 2020/21 Hazai széria

Anyaga: Aeroready technológiával  készült 100%-polyester, mely hő és verejtékezést elvezető szövetekből tevődik össze, továbbá a kényelmi szempontokat is előtérbe helyezi. Intenzív sportolás és edzések közben szellőzésének hála a keletkező izzadság könnyedén távozik.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék.

Szállítási határidő:48 óra

Adidas

15 990 Ft‎

25 990 Ft‎ Áfával

-10 000 Ft‎

A juventus együttese ismét megnyerte az olasz bajnokságot, immár sorozatban kilencedik alkalommal, viszont a Bajnokok Ligájában továbbra sem sikerült eljutni a döntőig, így a csapat éléről menesztették is Maurizo Sarrit, akinek a helyét a csapat korábbi játékosa, Andrea Pirlo vette át. Több hír is megjelent arról, hogy a csapat portugál sztárja, Cristiano Ronaldo távozni szeretne a torinói alakulattól, ám ezt végül több forrás is tagadta. A gárda erősíteni szeretne, így kiszemelték az Arsenal együttesének francia támadóját, Alexandre Lacazettet, akit 50 millió € ellenében csábíthatnak Olaszországba. Ha te is a zebrák alakulatának szurkolsz, akkor a figyelmedbe ajánljuk a gárda hivatalos, fehér alapú, fekete – arany csíkos, adidas és klub logóval ellátott hazai mezét, amely elengedhetetlen kelléke a közös meccsnézéseknek és a szurkolói összejöveteleknek is. Ebben megmutathatod, hogy melyik alakulat fanatikus rajongója vagy. Ezt viseli majd a találkozókon a frissen igazolt Arthur, vagy éppen Paulo Dybala is. Ebben te is elképzelheted azt, hogy velük karöltve lépsz pályára az olasz meccseken.

A termék főbb jellemzői:

-Juventus hazai mez
-Hivatalos 2020/21-es eredeti Adidas termék
-Fekete -fehér, arany csíkokkal
-Varrott arany Adidas logó
-Egyedi kialakítás
-Jeep szponzor felirat
-Hímzett klub címer
-Három aranycsillag a mez elején

Bár távozott a sikeredző Sarri utódjának gyakorlatilag kötelező a legrangosabb kupában a Bajnokok ligájában maradandót alkotni, így következő szezonban a legrangosabb kupasorozat megnyerése ismételten előnyt élvez a klubnál, ennek érdekében komoly erősítésekre készül a Torinói alakulat.
Ez a termék kitűnő ajándék lehet minden Juventus szurkoló részére,hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged,ezzel is támogatva a zebrákat.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Juventus mez 2015/16 (Vendég)

Juventus mez 2015/16 (Vendég)

Juventus 2015-16-vendég mez

Anyaga: Climacool technológiával készült 100%-polyester,mely a pára elvezető panelek segítségével hő és izzadság szabályzó, így szellőzése tökéletes.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék.

Hasonló termékek ebben a kategóriában