Árcsökkenés
Juventus mez 2018/19 (Hazai)

Juventus mez 2018/19 (Hazai)

Új termék

Juventus mez 2018/19 Hazai széria

Anyaga: ClimaCool technológiával készült 100%-polyester,mely hő és izzadság szabályzó így szellőzése tökéletes viseletet biztosít intenzív igénybevétel esetén is.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék.

Ez a termék jelenleg nem rendelhető!

Adidas

22 990 Ft‎

24 990 Ft‎ Áfával

-2 000 Ft‎

A Juventus együttese az olasz élvonalban régóta nem talál olyan kihívóra, akivel izgalmassá tehetnék a bajnokság utolsó néhány fordulóját, ugyanis hosszú idő óta egyeduralkodó a trónon. Ennek megfelelően folyamatosan erősít minden nyári átigazolási időszakban a gárda. A kölcsönben lévő Douglas Costát végleg leigazolták 40 millió €-ért, még Buffon távozását követően Mattia Perint szerződteték. A Liverpool gárdájából Emre Can érkezett a torinói alakulathoz, méghozzá ingyen, így ő is nagy erősítésnek tekinthető. Vajon lesz-e méltó ellenfele a 2018/19-es idényben a gárdának? Ha úgy gondolod, hogy lesz, nekik is szurkolsz, akkor izguld végig a fekete – fehér csíkos, eredeti, adidas logóval és klub címerrel ellátott hazai mezt.Technológiának köszönhetően szellőzése kifogástalan,anyagából fakadóan a kialakítása hűvös levegőt áramoltat a ruhába,így a hő és az izzadság könnyen távozik a szabadba,így a termék szárazon tart és tökéletes viseletet biztosít.

A termék főbb jellemzői:

-Juventus hazai mez
-Hivatalos 2018/19 es eredeti Adidas termék
-Fekete -fehér csíkos
-Varrott fehér Adidas logó
-Hímzett klub címer
-Három aranycsillag a mez elején

A csapat az elmúlt idényben ismételten megvédte bajnoki címét és idén sem lehet más a célja Olaszország legsikeresebb egyesületének.A következő szezonban a Bajnokok ligája megnyerése ismételten előnyt élvez a klubnál, ennek érdekében óriási meglepetésre leigazolták a Real Madrid csillagát Cristiano Ronaldót.
Ez a termék kitűnő ajándék lehet minden Juventus szurkoló részére,hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged,ezzel is támogatva a zebrákat.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Juventus mez 2015/16 (Vendég)

Juventus mez 2015/16 (Vendég)

Juventus 2015-16-vendég mez

Anyaga: Climacool technológiával készült 100%-polyester,mely a pára elvezető panelek segítségével hő és izzadság szabályzó, így szellőzése tökéletes.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék.

Hasonló termékek ebben a kategóriában