Juventus short 2020/21 (vendég)

Juventus short 2020/21 (vendég)

Új termék

Juventus short 2020/21-es hazai széria

Anyaga:

ClimaCool technológiával készült 100%-polyester, mely a belső háló segítségével kiváló hő és izzadság szabályzó, ezáltal szellőzése komfortos viseletet biztosít erőteljes igénybevétel esetén is.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék.

Szállítási idő: 6-8 munkanap

Adidas

11 990 Ft‎

Minden csapat, köztük a juventus együttese is igyekezett a 2020/21-es szezon előtt piacra dobni és a boltok polcaira juttatni a gárda hivatalos felszereléseit és ruházatát. Ez minden olyan futballszerető előnyére válhat, akik szeretnének minden relikviát a sajátjuknak tudni. Ha te is a zebrák elkötelezett támogatója vagy, és szeretnéd megmutatni, hogy te vagy Magyarországon a legnagyobb fanatikus rajongója, akkor a figyelmedbe ajánljuk a hivatalos, sötétkék, klub logóval ellátott shortját ami elengedhetetlen kelléke már a vendég meznek és shortnak. A következő idényre a csapat már leigazolta a Barcelona együttesétől Arthurt, akiért Miralem Pjanicot és 12 millió €-t adtak, így erősítve a következő Bajnokok Ligája idényre. Ezt a terméket fogja viselni egyébként Arthur mellett Cristiano Ronaldo is a gárda összes mérkőzésén. Siess, rendeld meg még ma! A Juventus együttese egyeduralkodónak számít Olaszországban, hiszen egymás után kilenc alkalommal hódította el a Scudettot. Ugyan a Bajnokok Ligája győzelemre továbbra is várnia kell a zebráknak, a szurkolók nem lehetnek csalódottak az elmúlt szezon eredményei miatt. A hírek szerint átadó listára került Douglas Costa, akiért a Manchester United alakulata jelentkezett be. Felmerült Cristiano Ronaldo távozásának híre is, ám a pletykákat gyorsan elvetették az illetékesek. Ebben lépnek majd pályára a csapat labdarúgói a találkozókon, köztük a Barcelona gárdájától igazolt Arthur, akiért Miralem Pjanicot adták a zebrák, illetve Paulo Dybala is. Anyagának köszönhetően rendkívül kényelmes, így nem csak az edzéseken használhatjuk, de kiválóan alkalmazhatjuk otthon, a ház körüli munkákhoz, illetve a szimpla pihenéshez vagy akár kiránduláshoz. Siess, rendeld meg még ma, ha nem akarsz lemaradni róla.

A termék főbb jellemzői:

-Juventus vendég short
-Hivatalos 2020/21-es eredeti Adidas termék
-Sötétkék szín
-Aeroready technológia
-Hímzett klub címer
-Három fehér színű Adidas csík
-Derék résznél vékony zsinórral könnyedén méretre állítható

Bár még messze az átigazolási szezon vége, ezt a shortot olyan játékosok fogják viselni hazai talákozókon mint Emre Can, Ronaldo vagy éppen Paulo Dybala.
A short teljes mértékben környezetbarát, mivel az Adidas felhasználja az újrahasznosított műanyag palackokat, hogy megfeleljen a ökológiai előírásoknak, a mai kor követelményeinek ,mint anyag összetételben mint gyártásban.

Ez a termék kitűnő ajándék lehet minden Juventus szurkoló részére,hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged,ezzel is támogatva a zebrákat.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Juventus mez 2015/16 (Vendég)

Juventus mez 2015/16 (Vendég)

Juventus 2015-16-vendég mez

Anyaga: Climacool technológiával készült 100%-polyester,mely a pára elvezető panelek segítségével hő és izzadság szabályzó, így szellőzése tökéletes.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék.

Hasonló termékek ebben a kategóriában