Juventus mez 2019/20 (Kupa)

Juventus mez 2019/20 (Kupa)

Új termék

Juventus mez 2019/20 (Kupa)

Anyaga: Climalite technológiával készült 100%-polyester,mely hő és izzadság szabályzó, így szellőzése makulátlan, kényelmes viseletet garantál intenzív igénybevétel esetén is.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék.

Szállítási idő: 6-8 munkanap

Adidas

23 990 Ft‎

A juventus együttese ott folytatja a Serie A 2019 – 20-as szezonját, ahol azt az előző idényben abbahagyta. A csapat óriási mérkőzésen győzte le a napoli gárdáját a második fordulóban, ezért okkal bizakodhatnak a szurkolók a csapat jó teljesítményében. Ha te is a torinói zebráknak szurkolsz, és szeretnél magadnak egy olyan felsőt, amelyet maguk a labdarúgók, köztük Cristiano Ronaldo, Matthijs de Ligt vagy éppen Giorgio Chiellini is viselnek majd a kupamérkőzéseken, akkor a figyelmedbe ajánljuk gárda hivatalos, világoskék, adidas és klub logóval ellátott kupa mezét. Ez elengedhetetlen kelléke a közös meccsnézéseknek és szurkolói összejöveteleknek, de ebben elképzelheted azt is, hogy te is a csapat tagja vagy. Viseld ezt a barátokkal történő focizás alkalmával, vagy éppen a testnevelés órán. Lepd meg vele ismerőseidet és barátaidat születésnapjukon vagy névnapjukon és izguljátok végig ebben a csapat összes találkozóját. Anyagának és kialakításának köszönhetően rendkívül jó légáteresztő képességgel bír, így nem csak a kinti, de a benti mozgáshoz is tökéletes lehet. Siess, rendeld meg még ma.

A termék főbb jellemzői:

-Juventus kupa mez
-Hivatalos 2019/20-as eredeti Adidas termék
-kék színben, fehér díszítésekkel
-Varrott fehér Adidas logó, nyomott szponzor felirat
-Hímzett klub címer
-Három fehér csillag a mez elején

A csapat az elmúlt idényben ismételten megvédte bajnoki címét és idén sem lehet más a célja Olaszország legsikeresebb egyesületének.A következő szezonban a Bajnokok ligája megnyerése ismételten előnyt élvez a klubnál. Ha te is a tavalyi bajnok Juventus együttesének szurkolsz, de még nem találtad meg a megfelelő terméket a közös meccsnézésekre és szurkolói összejövetelekre, akkor válaszd a gárda hivatalos, adidas és klub logóval ellátott kupa mezét. 
Ez a termék kitűnő ajándék lehet minden Juventus szurkoló részére,hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged,ezzel is támogatva a zebrákat.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Juventus mez 2015/16 (Vendég)

Juventus mez 2015/16 (Vendég)

Juventus 2015-16-vendég mez

Anyaga: Climacool technológiával készült 100%-polyester,mely a pára elvezető panelek segítségével hő és izzadság szabályzó, így szellőzése tökéletes.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék.

Hasonló termékek ebben a kategóriában