Juventus short 2019/20 (Hazai)

Juventus short 2019/20 (Hazai)

Új termék

Juventus short 2019/20- as hazai széria

Anyaga:

ClimaCool technológiával készült 100%-polyester, mely a belső háló segítségével kiváló hő és izzadság szabályzó így szellőzése tökéletes viseletet biztosít erőteljes, intenzív igénybevétel esetén is.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék.

Ez a termék jelenleg nem rendelhető!

Adidas

10 990 Ft‎

Lassan minden együttes bemutatja a 2019/20-as szezonjának kollekcióját. Nem történt másként a juventus gárdájával sem, akik nem kisebb meglepetést okoztak azzal, hogy eltűnt a felsőről a zebracsík. Ha már a hazai találkozókra beszerezted a felsőt, akkor figyelmedbe ajánljuk a hozzá passzoló, hivatalos, fekete, adidas és klub logóval ellátott shortot is, amelyben a Cristiano Ronaldo vezette alakulat vívja meg mérkőzéseit az újabb bajnoki címhez vezető úton. Ugyan ezt a sikert elérte a portugál sztár, a Bajnokok Ligája győzelemre is fáj a foga, így idén mindent megtesznek majd annak érdekében, hogy a döntőig meneteljen a csapat, hiszen most nem sikerült eddig eljutni, mivel az Ajax megállította őket. A fanatikusok azonban nem aggódnak, kitartanak a játékosok mellett, így, ha te is közéjük tartozol, akkor rendeld meg még ma ezt a nadrágot! Tökéletes kiegészítő lehet edzésre, vagy akár az otthoni munkavégzésre. Siess, ne maradj le róla!

A termék főbb jellemzői:

-Juventus hazai short
-Hivatalos 2019-20-as eredeti Adidas termék
-Fekete szín
-Climalite technológia
-Hímzett klub címer
-Három fehér Adidas csík
-Derék résznél vékony zsinórral könnyedén méretre állítható

Bár még messze az átigazolási szezon vége, ezt a shortot olyan játékosok fogják viselni hazai talákozókon mint Emre Can, Douglas Costa, Miralem Pjanic vagy éppen Paulo Dybala .A short teljes mértékben környezetbarát, mivel az Adidas felhasználja az újrahasznosított műanyag palackokat, hogy megfeleljen a ökológiai előírásoknak, a mai kor követelményeinek ,mint anyag összetételben mint gyártásban.
Ez a termék kitűnő ajándék lehet minden Juventus szurkoló részére,hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged,ezzel is támogatva a zebrákat.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Juventus mez 2015/16 (Vendég)

Juventus mez 2015/16 (Vendég)

Juventus 2015-16-vendég mez

Anyaga: Climacool technológiával készült 100%-polyester,mely a pára elvezető panelek segítségével hő és izzadság szabályzó, így szellőzése tökéletes.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék.

Hasonló termékek ebben a kategóriában