Juventus mez 2019/20 (Hazai)

Juventus gyerek mez 2019/20 (Hazai)

Új termék

Juventus gyerek mez 2019/20 Hazai 

Anyaga: Climalite technológiával  készült 100%-polyester, mely hő és verejtékezést elvezető szövetekből készült és a kényelmi szempontokat is előtérbe helyezi. Intenzív sportolás és edzések közben szellőzésének köszönhetően a keletkező izzadság könnyen távozik.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék.

Szállítási idő: 6-8 munkanap

Adidas

20 990 Ft‎

Az olasz rekordbajnok, a Juventus, már jóval a bajnokság vége előtt bebiztosította bajnoki címét a Serie A-ban, ami sorozatban a nyolcadik volt, így ezzel új európai rekordot állított fel. A csapathoz a
nyáron szerződött Cristiano Ronaldo is, aki a Torinói együttessel szerette volna megnyerni a Bajnokok Ligáját, ám meglepetésre a gárda az Ajax ellen búcsúzott. A fanatikusok azonban nem csüggednek, szeretnék a következő idényben is a legjobbak között látni csapatukat, így, gyermeke is a vérbeli zebra drukkerek közé tartozik, akkor figyelmedbe ajánljuk a hivatalos, fekete – fehér, adidas és klub logóval ellátott hazai gyerek mezt, amelyet többek között Cristiano Ronaldo is viselni fog a mérkőzéseken. Ha gyermeke szeretné a csapat tagjaira  hasonlítani, akkor válaszd ezt a felsőt, ugyanis nem csak a közös meccsnézésekre és szurkolói összejövetelekre tökéletes, de az edzésekhez és egyéb sporttevékenységekhez is kiválóan alkalmas.Technológiának köszönhetően szellőzése kifogástalan, anyagából fakadóan a kialakítása hűvös levegőt áramoltat a ruhába, így a hő és az izzadság könnyen távozik a szabadba, a termék pedig szárazon tart és tökéletes viseletet biztosít gyermekünknek.Lepje meg vele gyermekünket, családtagjainkat születésnapjukon, esetleg névnapjukon

A termék főbb jellemzői:

-Juventus hazai gyerek mez
-Hivatalos 2019/20-as eredeti Adidas termék
-Fekete -fehér, középen halvány rózsaszín csíkkal
-Varrott fehér Adidas logó
-Egyedi kialakítás
-Jeep szponzor felirat
-Hímzett klub címer
-Három aranycsillag a mez elején

Bár távozott a sikeredző Allegri, utódjának gyakorlatilag kötelező a legrangosabb kupában a Bajnokok ligájában maradandót alkotni, így következő szezonban a legrangosabb kupasorozat megnyerése ismételten előnyt élvez a klubnál, ennek érdekében komoly erősítésekre készül a Torinói alakulat.
Ez a termék kitűnő ajándék lehet minden Juventus szurkoló részére,hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged,ezzel is támogatva a zebrákat.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Juventus mez 2015/16 (Vendég)

Juventus mez 2015/16 (Vendég)

Juventus 2015-16-vendég mez

Anyaga: Climacool technológiával készült 100%-polyester,mely a pára elvezető panelek segítségével hő és izzadság szabályzó, így szellőzése tökéletes.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék.

Hasonló termékek ebben a kategóriában