Árcsökkenés
Juventus mez 2018/19 (Vendég)

Juventus mez 2018/19 (Vendég)

Új termék

Juventus mez 2018/19 (Vendég)

Anyaga: Climalite technológiával készült 100%-polyester,mely hő és izzadság szabályzó így szellőzése tökéletes viseletet biztosít intenzív,erőteljes igénybevétel esetén is.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék.

Szállítási határidő:48 óra

Figyelmeztetés: Utolsó darabok az áruházban!

Adidas

18 990 Ft‎

23 990 Ft‎ Áfával

-5 000 Ft‎

A Juventus együttese ismét úgy kezdte a 2018/19-es idényt, ahogyan azt a szurkolói elvárták tőlük. Ugyan Cristiano Ronaldo első góljaira várni kellett, a portugál támadó megszerezte első góljait az olasz élvonalban is. A Bajnokok Ligájában azonban a támadó nem úgy szerepelt, ahogy azt várták tőle, hiszen már az első játéknapon kiállították, viszont csapata így is nyerni tudott. Ha te is a torinói fekete – fehéreknek szurkolsz, és szeretnél egy olyan felsőt magadnak, amelyet olyan labdarúgók vesznek fel, mint Cristiano Ronaldo, Paulo Dybala, Douglas Costa, Leonardo Bonucci, Miralem Pjanic, Joao Cancelo, Emre Can, Mario Mandzukic, Alex Sandro, Daniele Rugani vagy éppen Giorgo Chielleni, akkor vásárold meg a hivatalos, fehér, adidas és klub logóval ellátott vendég mezt. Elengedhetetlen kelléke ez a közös meccsnézéseknek, szurkolói összejöveteleknek, de tökéletes kiegészítője lehet az edzéseknek is. Siess, rendeld meg, még ma és tekintsd meg ebben kedvenceid soron következő mérkőzéseit. Lepd meg vele saját magad, vagy akár ismerőseidet és barátaidat születésnapjukon vagy névnapjukon és szurkoljatok ebben a zebráknak. Vajon lesz-e méltó ellenfele a 2018/19-es idényben a gárdának? Ha úgy gondolod, hogy lesz, nekik is szurkolsz, akkor izguld végig az egyedi színben, adidas logóval és klub címerrel ellátott kupa mezt.Technológiának köszönhetően szellőzése kifogástalan,anyagából fakadóan a kialakítása hűvös levegőt áramoltat a ruhába,így a hő és az izzadság könnyen távozik a szabadba,így a termék szárazon tart és tökéletes viseletet biztosít.

A termék főbb jellemzői:

-Juventus vendég mez
-Hivatalos 2018/19 es eredeti Adidas termék
-Drapp színben,sötét díszítésekkel
-Varrott fekete Adidas logó, nyomott szponzor felirat
-Hímzett klub címer
-Három aranycsillag a mez elején

A csapat az elmúlt idényben ismételten megvédte bajnoki címét és idén sem lehet más a célja Olaszország legsikeresebb egyesületének.A következő szezonban a Bajnokok ligája megnyerése ismételten előnyt élvez a klubnál, ennek érdekében óriási meglepetésre leigazolták a Real Madrid csillagát Cristiano Ronaldót. Ha te is a tavalyi bajnok Juventus együttesének szurkolsz, de még nem találtad meg a megfelelő terméket a közös meccsnézésekre és szurkolói összejövetelekre, akkor válaszd a gárda hivatalos, adidas és klub logóval ellátott kupa mezét. 
Ez a termék kitűnő ajándék lehet minden Juventus szurkoló részére,hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged,ezzel is támogatva a zebrákat.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Juventus mez 2015/16 (Vendég)

Juventus mez 2015/16 (Vendég)

Juventus 2015-16-vendég mez

Anyaga: Climacool technológiával készült 100%-polyester,mely a pára elvezető panelek segítségével hő és izzadság szabályzó, így szellőzése tökéletes.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék.

Hasonló termékek ebben a kategóriában