Juventus mez 2023/24 (kupa)

Juventus mez 2023/24 (kupa)

Új termék

Juventus mez 2023/24 (kupa)

Anyaga: Aeroready technológiával  készült 100%-polyester, mely hő és verejtékezést elvezető szövetekből tevődik össze, továbbá a kényelmi szempontokat is előtérbe helyezi. Intenzív sportolás és edzések közben szellőzésének hála a keletkező izzadság könnyedén távozik.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék.

Szállítási idő: 6-8 munkanap

Adidas

34 990 Ft‎

Jelenleg a harmadik helyen áll a Juventus az olasz bajnokságban, amit a tavalyi év után nem meglepő, hiszen a pontlevonás után nem jutottak be európai kupasorozatba. A csapat jelenleg csak a bajnokságra tud összpontosítani, ahol szépen hozzák is az eredményeket. A nyáron nem estek túlzott költekezésbe az átigazolási piacon a Juventusnál, azonban a keret szinte teljesen egyben maradt. Ha te is a Juventus szurkolója vagy és szeretnél magadnak egy olyan felsőt választani, amelyben a labdarúgók, köztük Bremer, Cambiasso, vagy éppen Kostic lépnek pályára a mérkőzéseken, akkor a figyelmedbe ajánljuk a hivatalos, fekete színű, adidas emblémával és Juventus címerrel ellátott kupa mezt. Anyagának köszönhetően jó légáteresztő, kialakítása miatt pedig jó vízelvezető, így a melegebb napokon sem izzadunk bele olyan könnyedén. Ha még nem találtad ki, hogy mit vásárolj Juventus rajongó ismerőseidnek születésnapjukra, akkor ez a termék lehet a legjobb választás.

A termék főbb jellemzői:

-Juventus kupa mez
-Hivatalos 2023/24-es eredeti Adidas termék
-Fekete színben csíkozással
-Varrott Adidas logó
-Jeep szponzor felirat
-Hímzett klub címer
-Három csillag a mez elején


Ez a termék kitűnő ajándék lehet minden Juventus szurkoló részére,hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged, ezzel is támogatva a zebrákat.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Juventus mez 2015/16 (Vendég)

Juventus mez 2015/16 (Vendég)

Juventus 2015-16-vendég mez

Anyaga: Climacool technológiával készült 100%-polyester,mely a pára elvezető panelek segítségével hő és izzadság szabályzó, így szellőzése tökéletes.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék.

Hasonló termékek ebben a kategóriában