Manchester United traningruha 2022/23 (fekete)

Manchester United traningruha 2022/23 (fekete)

Új termék

Manchester United traningruha 2022/23 (fekete)

Anyaga:

100 % Polyeter mely Climacool gyártási technológiájának hála hő és páratartalom szempontjából tökéletes áramlást teremt, így garantálja a komfortos érzetet, még intenzív sportolás esetén is.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék

Ez a termék jelenleg nem rendelhető!

Adidas

42 990 Ft‎

Nem árt felkészülni megfelelően a hidegebb időkre. Tökéletes választás lehet a hűvösebb hónapokra a Manchester United együttesének hivatalos, fekete színű, adidas logóval és klub címerrel ellátott, zipzáros szabadidő együttese, amelyben olyan futballisták mutatkoznak a mérkőzések előtti utazásokon vagy sajtótájékoztatókon, mint Antony, Christian Eriksen, vagy éppen Casemiro. Anyagának köszönhetőn jó hőtartó, így a szelesebb és hidegebb időben sem fázunk meg benne olyan könnyedén. Végig izgulhatod benne a csapat összes találkozóját is. Szüksége lesz a támogatásra a csapatnak, ugyanis a bajnokságban jelenleg az ötödik helyen áll az együttes, három ponttal lemaradva a negyedik Tottenham mögött. Az Európa Ligában pedig a Barcelona csapata lesz az ellenfél a legjobb 16 közé jutásért, ami nem tűnik könnyű feladatnak. Siess, rendeld meg még ma és lepd meg ezzel a szettel ismerőseidet és barátaidat születésnapjukon vagy a közelgő karácsonyi ünnepek alkalmával. !


A termék főbb jellemzői:


- Manchester United traningruha 2022/23
- Hivatalos, eredeti Adidas termék
- A felső részben cipzáros
- Az alsón két zseb, mely cipzárral zárható
- Adidas logó és nyomott klub címer
- Oldalt a jellegzetes Adidas csíkozás
- A nadrágban derék résznél húzózsinór található melynek használatával könnyedén méretre állítható


Ez a szabadidőruha kitűnő ajándék lehet minden Manchester United szurkoló részére, hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged, ezzel is támogatva a vörös ördögöket. 

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Manchester United Szabadidőfelső 2019/20

Manchester United Szabadidőfelső 2019/20

Manchester United Szabadidőfelsői 2019/20 

Anyaga:

ClimaCOOL technológiával készült 100%-polyester,mely hő és verejték elvezető szövetekből készült, ezáltal szellőzése megteremti a tökéletes kényelmet viselőjének,még intenzív sportolás közben is, hideg, szeles időben egyaránt.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék

Hasonló termékek ebben a kategóriában