Manchester United galléros póló 2022/23  (piros)

Manchester United galléros póló 2022/23 (piros)

Új termék

Manchester United galléros póló 2022/23  (piros)

Anyaga:

ClimaCool technológiával készült 70%-pamut-30%-polyester, szövetei elvezetik a hőt és a verejtéket, így szellőzése makulátlan kényelmet biztosít, még a legmelegebb napokon is.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék

Ez a termék jelenleg nem rendelhető!

Adidas

19 990 Ft‎

Ugyan a Manchester Unitednek sikerült legyőzni az Európa Liga csoportkör utolsó fordulójában a Real Sociedad együttesét, a csapat csoport másodikként jutott tovább az egyenes kieséses szakaszba, ahol rögtön meg is kapták a Barcelonát ellenfélként. Ígéretes mérkőzés lesz ez februárban, amelyre minden rajongó már epekedve várakozik. Ha te is a vörös ördögök elkötelezett támogatója vagy és szeretnél magadnak egy olyan felsőt, amelyben a játékosok, köztük Antony, Christian Eriksen, vagy éppen Casemiro is utaznak a mérkőzésekre, vagy tartanak sajtótájékoztatót, akkor a figyelmedbe ajánljuk a hivatalos, piros színű, adidas logóval és klub címerrel ellátott galléros pólót. Anyagának köszönhetően nem csak rendkívül kényelmes, de a melegebb időben is bátran viselhetjük, ugyanis jó légáteresztő képessége miatt nem izzadunk bele olyan könnyedén. Siess, rendeld meg még ma és nézd ebben a csapat mérkőzéseit.

A termék főbb jellemzői:

-Manchester United galléros poló 2022/23
-Hivatalos, eredeti Adidas termék
-Pirosszínű
-Nyomott Adidas logó és klub címer

Ez a gyönyörű póló kitűnő ajándék lehet minden Manchester United szurkoló részére,hiszen nagyszerű viselet a legnagyobb kánikulában is, és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged,ezzel is támogatva a vörös ördögöket.
Technológiának köszönhetően szellőzése kifogástalan, anyagából fakadóan a kialakítása hűvös levegőt áramoltat a ruhába,így a hő és az izzadság könnyen távozik a szabadba,így a termék szárazon tart és tökéletes viseletet biztosít. A termék teljes mértékben környezetbarát, mivel az Adidas felhasználja az újrahasznosított műanyag palackokat, hogy megfeleljen a ökológiai előírásoknak, a mai kor követelményeinek ,mint anyagösszetételben mint gyártásban.Siess rendeld meg most,ez a termék a sok éves tapasztalat alapján a szurkolók egyik nagy kedvence.Dobd fel vele a hétköznapjaidat, egy farmernadrággal tökéletes, modern viseletet biztosít, így az utcára, a munkába és iskolába is bátran felveheted. 

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Manchester United Szabadidőfelső 2019/20

Manchester United Szabadidőfelső 2019/20

Manchester United Szabadidőfelsői 2019/20 

Anyaga:

ClimaCOOL technológiával készült 100%-polyester,mely hő és verejték elvezető szövetekből készült, ezáltal szellőzése megteremti a tökéletes kényelmet viselőjének,még intenzív sportolás közben is, hideg, szeles időben egyaránt.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék

Hasonló termékek ebben a kategóriában