Árcsökkenés
Manchester United Szabadidőruha 2020/21 (fehér)

Manchester United Szabadidőruha 2020/21 (fehér)

Új termék

Manchester United 2020/21 Szabadidőruha (Fehér)

Anyaga:

100 % Polyeter mely Climacool gyártási technológiájának hála hő és páratartalom szempontjából tökéletes áramlást teremt, így garantálja a komfortos érzetet, még intenzív sportolás esetén is.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék

Szállítási határidő:48 óra

Figyelmeztetés: Utolsó darabok az áruházban!

Adidas

29 990 Ft‎

37 990 Ft‎ Áfával

-8 000 Ft‎

A Manchester United alakulata a 2019/20-as szezonban egyértelműen pozitív csalódást okozott a rajongóknak, hiszen megtörve a rossz sorozatot, amely éveken át zajlott, végre megint a top3-ban végeztek a Premier League-ben, ezzel kvalifikálva magukat a következő szezon Bajnokok Ligájába, ahol végre ismételten bebizonyíthatják, hogy miért is nevezek a vörös ördögöket a világ egyik legfélelmetesebb gárdájának. A vezetőség célul tűzte ki, hogy vérfrissítés kell a csapatban, ezért sikerrel leigazolták a fiatal holland középpályást, Donny van de Beek-et, aki biztosan jól fog tudni együttműködni, a szintén elég frissen igazolt Bruno Fernandessel. Vajon az egyre erősödő angol csapat képes visszaállítani hírnevét? Amennyiben izgatottan várod a következő szezon mérkőzéseit, és szeretnél magadnak egy olyan relikviát, amelyet büszkén mutogathatsz barátaidnak, akkor itt van számodra a tökéletes termék! Vásárold meg az eredeti, hivatalos, 2020/21-es, Manchester United klub logós, Adidas márkajeles, fehér/fekete színű szabadidőruhánkat, amely elengedhetetlen kelléke lehet a közös meccsnézéseknek és szurkolói összejöveteleknek! Siess, rendeld meg most!


A termék főbb jellemzői:


-Manchester United 2020/21-es szabadidőruha
-Hivatalos, eredeti Adidas termék
-Fehér szín,fekete Adidas nadrággal
-A felső rész végig cipzáros
-Oldalt az alsó és felső részen négy zseb,mely szintén cipzárral zárható
-Adidas logó és nyomott klub címer
-Oldalt a jellegzetes Adidas csíkozás
-A nadrágban derék résznél húzózsinór található melynek használatával könnyedén
 méretre állítható


Ez a szabadidőruha kitűnő ajándék lehet minden Manchester United szurkoló részére,hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged,ezzel is támogatva a vörös ördögöket. A következő idényben ezt a terméket olyan játékosok fogják viselni, mint a friss szerzemény Donny van de Beek, vagy Marcus Rasford. A csapat az elmúlt szezonban rapszodikusan szerepelt, igazán komoly esélye nem volt beleszólni az elsőségért folytatott harcban. 

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Manchester United Szabadidőfelső 2019/20

Manchester United Szabadidőfelső 2019/20

Manchester United Szabadidőfelsői 2019/20 

Anyaga:

ClimaCOOL technológiával készült 100%-polyester,mely hő és verejték elvezető szövetekből készült, ezáltal szellőzése megteremti a tökéletes kényelmet viselőjének,még intenzív sportolás közben is, hideg, szeles időben egyaránt.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék

Hasonló termékek ebben a kategóriában