Manchester United Edző Póló 2022/23 (kék)

Manchester United Edző Póló 2022/23 (kék)

Új termék

Manchester United Training Póló 2021/22 (kék)

Anyaga:

ClimaCool technológiával készült 70%-pamut-30%-polyester, szövetei hő és verejték elvezetők ,ezáltal szellőzése a legnagyobb hőségben is képes kifogástalan komfort érzetet biztosítani.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék

Szállítási idő: 6-8 munkanap

Adidas

19 990 Ft‎

Ugyan Nemanja Matic, Paul Pogba és Jesse Lingard is távozott a Manchester United együttesétől, a csapat a következő idényben esélyesként indul az angol bajnoki címért. Friss hírek szerint Frenki de Jong közel áll ahhoz, hogy a Barcelonától áttegye székhelyét a szigetországba, mellette pedig Youri Tielemans-t is megszerezheti Erik ten Hag alakulata a Leicester Citytől. Ha a vörös ördögök elkötelezett támogatója vagy és szeretnéd meglepni magad a 2022 – 2023-as szezon kezdete előtt egy olyan felsővel, amelyben a játékosok is rendszeresen mutatkoznak majd, akkor ne is keress tovább! Vásárold meg a hivatalos, kék színű, adidas és klub logóval ellátott edző pólót. Anyagának köszönhetően rendkívül kényelmes viseletet nyújt, légáteresztő képessége miatt pedig nem izzadunk bele olyan könnyedén. Lepd meg vele ismerőseidet és barátaidat születésnapjukon vagy akár névnapjukon!

A termék főbb jellemzői:

- Manchester United training póló 2022/23
- Hivatalos, eredeti Adidas termék
- Kék színű
- Nyomott piros Adidas logó és klub címer

Ez a gyönyörű póló kitűnő ajándék lehet minden Manchester United szurkoló részére, hiszen nagyszerű viselet a legnagyobb kánikulában is, és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged,ezzel is támogatva a vörös ördögöket.
Technológiának köszönhetően szellőzése kifogástalan, anyagából fakadóan a kialakítása hűvös levegőt áramoltat a ruhába, így a hő és az izzadság könnyen távozik a szabadba,  így a termék szárazon tart és tökéletes viseletet biztosít.  A termék teljes mértékben környezetbarát, mivel az Adidas felhasználja az újrahasznosított műanyag palackokat, hogy megfeleljen a ökológiai előírásoknak, a mai kor követelményeinek, mint anyagösszetételben mint gyártásban.  Siess rendeld meg most,ez a termék a sok éves tapasztalat alapján a szurkolók egyik nagy kedvence.  Dobd fel vele a hétköznapjaidat, egy farmernadrággal tökéletes, modern viseletet biztosít, így az utcára, a munkába és iskolába is bátran felveheted. 

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Manchester United Szabadidőfelső 2019/20

Manchester United Szabadidőfelső 2019/20

Manchester United Szabadidőfelsői 2019/20 

Anyaga:

ClimaCOOL technológiával készült 100%-polyester,mely hő és verejték elvezető szövetekből készült, ezáltal szellőzése megteremti a tökéletes kényelmet viselőjének,még intenzív sportolás közben is, hideg, szeles időben egyaránt.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék

Hasonló termékek ebben a kategóriában