Manchester United Training Alsó 2021/22 (fekete)

Manchester United Training Alsó 2021/22 (fekete)

Új termék

Manchester United Training Alsó 2021/22 (fekete)

Anyaga:

100 % Polyeter mely Climacool gyártási technológiájának köszönhetően tökéletes áramlást biztosít, mint a hő, mint pedig a páratartalom szempontjából, így kényelmes komfort érzetet teremt, intenzív sportolás esetén is.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék

Ez a termék jelenleg nem rendelhető!

Adidas

15 990 Ft‎

Lassacskán beköszönt az ősz az országban, amelynek talán az iskolások nem örülnek annyira, hiszen újra vissza kell ülni az iskolapadba. Mindenki más azonban igen, hiszen több hőségriadó is volt idén, és egyes munkahelyeken nehéz elviselni a hőséget. A hidegebb időre azonban nem árt, ha felkészülünk megfelelően és olyan ruhát vásárolunk, amely jó hőtartó is egyben. Ilyen a Manchester United együttesének hivatalos, fekete színű, adidas és klub logóval ellátott, a klasszikus három adidas csíkkal díszített szabadidő alsója is, amely a labdarúgók kedvelt terméke lesz, hiszen ebben utaznak a mérkőzésekre, az edzésekre, de gyakran felbukkanhat majd a mérkőzések előtt a televízióban is. A csapat az előző idényben a Premier Leaguéban a második helyen zárt, illetve bejutott az Európa Liga döntőjébe is, ahol a Villarreal gárdájától kaptak ki és veszítették el a finálét. Talán ez csalódás a fanatikusoknak, de a következő esztendőben egy esetleges Bajnokok Ligája, vagy éppen bajnoki cím feledtetheti ezeket a rossz emlékeket.


A termék főbb jellemzői:


- Manchester United 2021/22-es tréning alsó  
- Hivatalos, eredeti Adidas termék
- Fekete szín, piros Adidas csíkozással
- Oldalt két zsebbel
- Adidas logó és nyomott klub címer
- Oldalt a jellegzetes Adidas csíkozás
- A nadrágban derék résznél húzózsinór található melynek használatával könnyedén méretre állítható

Ez a szabadidő alsó kitűnő ajándék lehet minden Manchester United szurkoló részére, hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged, ezzel is támogatva a vörös ördögöket. A következő idényben ezt a terméket olyan játékosok fogják viselni, mint a friss szerzemény Fred, Alexis Sánchez, vagy Marcus Rasford is.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Manchester United Szabadidőfelső 2019/20

Manchester United Szabadidőfelső 2019/20

Manchester United Szabadidőfelsői 2019/20 

Anyaga:

ClimaCOOL technológiával készült 100%-polyester,mely hő és verejték elvezető szövetekből készült, ezáltal szellőzése megteremti a tökéletes kényelmet viselőjének,még intenzív sportolás közben is, hideg, szeles időben egyaránt.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék

Hasonló termékek ebben a kategóriában