Árcsökkenés
Manchester United Széldzseki 2019/20 (Fekete)

Manchester United Széldzseki 2019/20 (Fekete)

Új termék

Manchester United Széldzseki 2019/20 (kék)

Anyaga:

ClimaCOOL technológiával készült 100%-polyester,mely hő és verejték elvezető szövetekből készült, ezért szellőzése képes megteremteni a kifogástalan kényelmet viselőjének sportolás, szeles, hideg időben egyaránt.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék

Szállítási határidő:48 óra

Adidas

21 990 Ft‎

24 990 Ft‎ Áfával

-3 000 Ft‎

Ha előszeretettel látogatod kedvenc csapatod meccseit, de félsz, hogy az ősz közeledtével az eső megakadályozhatja zavartalan szurkolásod, akkor itt az idő, hogy megvásárold ezt a hivatalos és eredeti Manchester United klublogóval és Adidas márkajellel ellátott cipzáros fekete színű széldzsekit, amely kiválóan megvéd mind az esőtől, mind a széltől meccsnézés közben. Továbbá elmondhatod magadról, hogy ugyanolyan dzsekit hordasz, mint imádott csapatod tagja, többekközt: David de Gea, Paul Pogba, Anthony Martial, Jesse Lingard, Marcus Rashford vagy az újonnan igazol Aaron Wan-Bissaka, ugyanis a csapat tagjai gyakran fogják ezt a darabot viselni edzések alatt vagy éppen meccsek utáni sajtótájékoztatókon. Ugyanakkor kiváló ajándék lehet ez családtagok, barátok számára egyaránt.Ne habozz, készülj fel az őszre és vásárold meg most ezt a terméket, hogy biztosíthasd zökkenőmentes szurkolásod a viharos időjárás ellenére is!


A termék főbb jellemzői:


-Manchester United 2019/20-as széldzseki
-Hivatalos, eredeti Adidas termék
-Fekete színű
-A felső rész végig cipzáros
-Adidas logó és nyomott klub címer
-Oldalt a jellegzetes Adidas csíkozás, fekete színben
-Csuklónál enyhe passzé a megfelelő hőtartás végett

A csapat az elmúlt szezonban rapszodikusan szerepelt, igazán komoly esélye nem volt beleszólni az elsőségért folytatott harcban..A gárda remekül kezdte az új szezont, látványos és gólratőrö  játékkal próbálta feledtetni az elmúlt évek hektikus szereplést, de a Brighton elleni vereség felerősítette az elégedetlen hangokat.Ez a különleges megjelenést biztosító kabát kitűnő ajándék lehet minden Manchester United szurkoló részére,hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged,ezzel is támogatva a vörös ördögöket.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Manchester United Szabadidőfelső 2019/20

Manchester United Szabadidőfelső 2019/20

Manchester United Szabadidőfelsői 2019/20 

Anyaga:

ClimaCOOL technológiával készült 100%-polyester,mely hő és verejték elvezető szövetekből készült, ezáltal szellőzése megteremti a tökéletes kényelmet viselőjének,még intenzív sportolás közben is, hideg, szeles időben egyaránt.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék

Hasonló termékek ebben a kategóriában