Manchester United Training nadrág 2022/23 (fekete)

Manchester United Training nadrág 2022/23 (fekete)

Új termék

Manchester United Training nadrág 2022/23 (fekete)

Anyaga:

100 % Polyeter mely Climacool gyártási technológiájának köszönhetően tökéletes áramlást biztosít, mint a hő, mint pedig a páratartalom szempontjából, így kényelmes komfort érzetet teremt, intenzív sportolás esetén is.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék

Szállítási idő: 6-8 munkanap

Adidas

17 990 Ft‎

Ha már beszereztél minden szükséges kelléket a 2022 – 2023-as Premier League rajtjára, akkor ne hiányozzon a Manchester United együttesének hivatalos, fekete színű, adidas és klub logóval ellátott szabadidő alsója sem! Rugalmas anyagának köszönhetően kényelmes viseletet nyújt, így bármilyen évszakban remek választás lehet. Ugyan a csapat az előző idényben csak a hatodik helyen végzett a bajnokságban és így az Európa Ligában indulhat, Erik ten Hag valószínűleg nem fogja félvárról venni ezt a kupasorozatot sem, ugyanis győzni akar a vörös ördögökkel! Ezt mutatja az is, hogy napról – napra egyre több hír jelenik meg a lehetséges érkezőkről is. Köztük van Ismael Bennacer, az ac milan 24 esztendős védekező középpályása, valamint Benjamin Sesko, a RedBull Salzburg 19 esztendős támadója is. Nagy projekt van kibontakozóban Manchester vörös felén!


A termék főbb jellemzői:


- Manchester United 2022/23-as tréning nadrág
- Hivatalos, eredeti Adidas termék
- Fekete szín, piros Adidas csíkozással
- Oldalt két zsebbel
- Adidas logó és nyomott klub címer
- Oldalt a jellegzetes Adidas csíkozás
- A nadrágban derék résznél húzózsinór található melynek használatával könnyedén méretre állítható

Ez a szabadidő alsó kitűnő ajándék lehet minden Manchester United szurkoló részére, hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged, ezzel is támogatva a vörös ördögöket. A következő idényben ezt a terméket olyan játékosok fogják viselni, mint a friss szerzemény Fred, Alexis Sánchez, vagy Marcus Rasford is.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Manchester United Szabadidőfelső 2019/20

Manchester United Szabadidőfelső 2019/20

Manchester United Szabadidőfelsői 2019/20 

Anyaga:

ClimaCOOL technológiával készült 100%-polyester,mely hő és verejték elvezető szövetekből készült, ezáltal szellőzése megteremti a tökéletes kényelmet viselőjének,még intenzív sportolás közben is, hideg, szeles időben egyaránt.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék

Hasonló termékek ebben a kategóriában