Manchester United Edző Póló 2022/23 (fekete)

Manchester United Edző Póló 2022/23 (fekete)

Új termék

Manchester United Training Póló 2021/22 (fehér)

Anyaga:

ClimaCool technológiával készült 70%-pamut-30%-polyester, szövetei hő és verejték elvezetők ,ezáltal szellőzése a legnagyobb hőségben is képes kifogástalan komfort érzetet biztosítani.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék

Szállítási idő: 6-8 munkanap

Adidas

19 990 Ft‎

Nagy átalakuláson megy keresztül a Manchester United együttese. Több érkező és több távozó is volt már a szigetországi alakulatnál. Megszerezték az Ajax hátvédjét, Lisandro Martinez-t, akiért közel 58 millió €-t fizettek ki, valamint megvásárolták Tyrell Malacia-t is a Feyenoord gárdájától 15 millió € ellenében. A távozók között van Nemanja Matic, aki az AS Romához, illetve Paul Pogba, aki a juventus csapatához szerződött ingyen. Ha te is a vörös ördögök elkötelezett támogatója vagy és szeretnél magadnak egy olyan felsőt, amelyben a játékosok végzik az edzéseket, akkor a figyelmedbe ajánljuk a hivatalos, fekete színű, fekete színű, adidas logóval és klub címerrel ellátott edző pulóvert. Anyagának köszönhetően nem csak a beltéri, de kültéri edzésekre is remek választás lehet, ugyanis jó légáteresztő képessége miatt nem izzadunk bele olyan könnyedén. Siess, rendeld meg még ma!

A termék főbb jellemzői:

- Manchester United training póló 2022/23
- Hivatalos, eredeti Adidas termék
- Fekete színű
- Nyomott piros Adidas logó és klub címer

Ez a gyönyörű póló kitűnő ajándék lehet minden Manchester United szurkoló részére, hiszen nagyszerű viselet a legnagyobb kánikulában is, és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged,ezzel is támogatva a vörös ördögöket.
Technológiának köszönhetően szellőzése kifogástalan, anyagából fakadóan a kialakítása hűvös levegőt áramoltat a ruhába, így a hő és az izzadság könnyen távozik a szabadba,  így a termék szárazon tart és tökéletes viseletet biztosít.  A termék teljes mértékben környezetbarát, mivel az Adidas felhasználja az újrahasznosított műanyag palackokat, hogy megfeleljen a ökológiai előírásoknak, a mai kor követelményeinek, mint anyagösszetételben mint gyártásban.  Siess rendeld meg most,ez a termék a sok éves tapasztalat alapján a szurkolók egyik nagy kedvence.  Dobd fel vele a hétköznapjaidat, egy farmernadrággal tökéletes, modern viseletet biztosít, így az utcára, a munkába és iskolába is bátran felveheted. 

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Manchester United Szabadidőfelső 2019/20

Manchester United Szabadidőfelső 2019/20

Manchester United Szabadidőfelsői 2019/20 

Anyaga:

ClimaCOOL technológiával készült 100%-polyester,mely hő és verejték elvezető szövetekből készült, ezáltal szellőzése megteremti a tökéletes kényelmet viselőjének,még intenzív sportolás közben is, hideg, szeles időben egyaránt.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék

Hasonló termékek ebben a kategóriában