Manchester United kapucnis pulóver 2021/22

Manchester United kapucnis pulóver 2021/22

Új termék

Manchester United kapucnis pulóver 2021/22 

Anyaga:

100%-polyester mely kifejezetten puha tapintású, kényelmes viselet, kapucnival ellátva

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék

Szállítási idő: 6-8 munkanap

Adidas

23 990 Ft‎

Mutasd meg mindenkinek, hogy te vagy Magyarország legnagyobb Manchester United szurkolója. Vásárold meg te is a csapat hivatalos, piros színű, adidas és klub logóval ellátott, kapucnis pulóverét, amelyet maguk a labdarúgók, köztük Jadon Sancho, Rashford, vagy éppen Cristiano Ronaldo is viselnek a tréningek alatt. A csapat már gőzerővel készül a szezonkezdetre, és a javításra, hiszen méltatlanul szerepeltek a vörös ördögök az elmúlt szezon során Izgalmas szezon elé nézhetünk így, ugyanis a riválisok is erősítettek. Valószínűleg szoros szezonra számíthatunk a Premier League 2022-23-as idénye során. A vörös ördögök ugyanis nem csak a bajnokságot szeretnék megnyerni, de a Bajnokok Ligájában is újra a csúcsra szeretnének felérni. Ehhez szükség van a szurkolók támogatására, köztük a tiédre is! Siess, rendeld meg még ma ezt a felsőt és szurkolj ebben a csapatnak!

A termék főbb jellemzői:

- Varrott Adidas logó
- Hímzett klub címer
- Manchester United kapucnis pulóver piros színben
 -Hivatalos 2021/22-es eredeti Adidas termék
- A pulóver nyakrésznél cipzáras

Ez a különleges megjelenést biztosító pulóver kitűnő ajándék lehet minden Manchester United szurkoló részére,hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged,ezzel is támogatva a vörös ördögöket. A termék teljes mértékben környezetbarát, mivel az Adidas felhasználja az újrahasznosított műanyag palackokat, hogy megfeleljen a ökológiai előírásoknak, a mai kor követelményeinek ,mint anyag összetételben mint gyártásban. Siess rendeld meg most,ez a termék a sok éves tapasztalat alapján a szurkolók egyik nagy kedvence.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Manchester United Szabadidőfelső 2019/20

Manchester United Szabadidőfelső 2019/20

Manchester United Szabadidőfelsői 2019/20 

Anyaga:

ClimaCOOL technológiával készült 100%-polyester,mely hő és verejték elvezető szövetekből készült, ezáltal szellőzése megteremti a tökéletes kényelmet viselőjének,még intenzív sportolás közben is, hideg, szeles időben egyaránt.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék

Hasonló termékek ebben a kategóriában