Manchester United Széldzseki 2020/21 (Fekete)

Manchester United Széldzseki 2020/21 (Fekete)

Új termék

Manchester United Széldzseki 2020/21 (Fekete)

Anyaga:

ClimaCOOL technológiával készült 100%-polyester,mely hő és verejték elvezető szövetekből áll össze, ezért szellőzése garantálja a kifogástalan kényelmet viselőjének,még intenzív igénybevétel esetén is.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék

Ez a termék jelenleg nem rendelhető!

Adidas

25 990 Ft‎

Szereted a Manchester United alakulatát? Szeretnél magadnak egy olyan relikviát, amelyet bátran viselhetsz a mindennapokban és amelynek segítségével mindenkinek megmutathatod a vörös ördögök iránti elkötelezettséged? Akkor lepd meg magadat egy kiemelkedő minőségű termékkel, méghozzá egy eredeti, hivatalos, 2020/21-es, cipzáras, fekete színű, Manchester United klub logós, Adidas márkajeles széldzsekivel, amely kiválóan véd a hideg, szeles, esős időjárásban, ezáltal nem kell izgulnod akkor se, ha esetleg élőben az Old Traffordon tekintenéd meg kedvelt gárdád mérkőzéseit. A csapat nagyon jól teljesített a 2019/20-as idényben, hiszen harmadikok lettek a bajnokságban, ezzel biztosítva indulásukat a Bajnokok Ligájában is. A produktívabb játék érdekében leigazolták Donny van de Beek-et az Ajaxtól, 39 millió euróért, illetve tervbe vették Jadon Sancho igazolását is, ám ez valószínűleg nem fog megtörténni a mostani átigazolási időszakban. Mindenesetre érdemes figyelemmel követni a gárda menetelését, ezért ne habozz, és szerezz be magadnak minél hamarabb egy kiegészítőt!

A termék főbb jellemzői:


-Manchester United 2020/21-es széldzseki
-Hivatalos, eredeti Adidas termék
-Fekete színű
-Végig cipzáros
-Adidas logó és nyomott klub címer
-Oldalt a jellegzetes Adidas csíkozás, fekete/narancs színben
-Csuklónál enyhe passzé a megfelelő hőtartás végett

A csapat az elmúlt szezonban rapszodikusan szerepelt, igazán komoly esélye nem volt beleszólni az elsőségért folytatott harcban. A gárda remekül kezdte az új szezont, látványos és gólratőrö  játékkal próbálta feledtetni az elmúlt évek hektikus szereplést. Ez a különleges megjelenést biztosító kabát kitűnő ajándék lehet minden Manchester United szurkoló részére,hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged,ezzel is támogatva a vörös ördögöket.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Manchester United Szabadidőfelső 2019/20

Manchester United Szabadidőfelső 2019/20

Manchester United Szabadidőfelsői 2019/20 

Anyaga:

ClimaCOOL technológiával készült 100%-polyester,mely hő és verejték elvezető szövetekből készült, ezáltal szellőzése megteremti a tökéletes kényelmet viselőjének,még intenzív sportolás közben is, hideg, szeles időben egyaránt.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék

Hasonló termékek ebben a kategóriában