Manchester United szabadidő ruha 2022/23

Manchester United szabadidő ruha 2022/23

Új termék

Manchester United traningruha 2022/23

Anyaga:

100 % Polyeter mely Climacool gyártási technológiájának hála hő és páratartalom szempontjából tökéletes áramlást teremt, így garantálja a komfortos érzetet, még intenzív sportolás esetén is.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék

Szállítási idő: 6-8 munkanap

Adidas

47 990 Ft‎

Hamarosan megkezdődik a Premier League 2022 – 2023-as idénye, amelyre minden angol szimpatizáns nagyon vár. Sok végső esélyest emlegetnek a szigetországban, Közéjük tartozik a Manchester United alakulata is, amely Erik ten Hag vezetésével arra készül, hogy megnyeri a pontvadászatot. A csapat az átigazolási piacon is aktív, több kiszemeltje is van a vörös ördögöknek, többek között Wissam Ben Yedder, a Monaco támadója, valamint a Stuttgart csatára, Sasa Kalajdzic. Mind a két játékos piaci értéke 25 millió €, így nagyon zsebbe sem kell nyúlnia a megszerzésükért a klub tulajdonosainak. Ha te is nekik szurkolsz és szeretnél egy olyan terméket, amelyben végig izgulhatod a szezon mérkőzéseit, akkor a figyelmedbe ajánljuk a hivatalos, sötétkék színű, adidas logóval és klub címerrel ellátott, zipzáras szabadidő együttest. Anyagának köszönhetően jó hőtartó, így a hűvösebb időszakban is remek választás lehet.


A termék főbb jellemzői:


- Manchester United traningruha 2022/23
- Hivatalos, eredeti Adidas termék
- A felső végig cipzáros
- Az alsón két zseb, mely cipzárral zárható
- Adidas logó és nyomott klub címer
- Oldalt a jellegzetes Adidas csíkozás
- A nadrágban derék résznél húzózsinór található melynek használatával könnyedén méretre állítható


Ez a szabadidőruha kitűnő ajándék lehet minden Manchester United szurkoló részére, hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged, ezzel is támogatva a vörös ördögöket. 

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Manchester United Szabadidőfelső 2019/20

Manchester United Szabadidőfelső 2019/20

Manchester United Szabadidőfelsői 2019/20 

Anyaga:

ClimaCOOL technológiával készült 100%-polyester,mely hő és verejték elvezető szövetekből készült, ezáltal szellőzése megteremti a tökéletes kényelmet viselőjének,még intenzív sportolás közben is, hideg, szeles időben egyaránt.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék

Hasonló termékek ebben a kategóriában