Árcsökkenés
Manchester United Training Alsó 2020/21 (fekete)

Manchester United Training Alsó 2020/21 (keki)

Új termék

Manchester United  Training alsó 2020/21 (keki)

Anyaga:

100 % Polyeter mely Climacool gyártási technológiájának köszönhetően tökéletes áramlást biztosít, mint a hő, mint pedig a páratartalom szempontjából, így kényelmes komfort érzetet teremt, intenzív sportolás esetén is.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék

Szállítási határidő:48 óra

Adidas

10 990 Ft‎

15 990 Ft‎ Áfával

-5 000 Ft‎

A 2019/20-as szezon vége kifejezetten pozitív eredményeket hozott a Manchester United csapatának, hiszen sikeresen felküzdötték magukat a Premier League harmadik helyére, ugyanakkor ezzel együtt kvalifikálták magukat a következő Bajnokok Ligájába, így idén, ha esetlegesen sikerül megnyerni az Európa Liga serleget, akkor bátran ki lehet jelenteni, hogy a vörös ördögök rég nem látott eredményeket értek el idén. Ennek a teljesítménynek egyik kulcsfontosságú szereplője az újonnan igazolt Bruno Fernandes volt, aki a kezdetektől fogva tökéletes játékot mutatott, számos gólt lőtt, illetve gólpasszt adott. Vajon sikerül-e felülmúlni ezt a teljesítményt a 2020/21-es szezonban? Amennyiben te is izgatott várod erre a kérdésre a választ és szeretnél magadnak tudni egy kényelmes, jó minőségű ruhadarabot, amelyen még a kedvenc egyesületed címere is rajta van, akkor figyelmedbe ajánljuk a következő terméket. Vásárold meg a fekete színű, Manchester United klub logós, Adidas márkajeles tréning alsót, amely tökéletes kényelmet nyújt otthon, a mindennapokban.


A termék főbb jellemzői:


-Manchester United 2020/21-es tréning alsó  
-Hivatalos, eredeti Adidas termék
-Keki szín, fehér Adidas csíkozással
-Oldalt az alsó két zseb
-Adidas logó és nyomott klub címer
-Oldalt a jellegzetes Adidas csíkozás
-A nadrágban derék résznél húzózsinór található melynek használatával könnyedén
méretre állítható

Ez a szabadidő alsó kitűnő ajándék lehet minden Manchester United szurkoló részére,hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged,ezzel is támogatva a vörös ördögöket. A következő idényben ezt a terméket olyan játékosok fogják viselni, mint a friss szerzemény Fred, Alexis Sánchez, vagy Marcus Rasford is. A csapat az elmúlt szezonban rapszodikusan szerepelt, igazán komoly esélye nem volt beleszólni az elsőségért folytatott harcban.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Manchester United Szabadidőfelső 2019/20

Manchester United Szabadidőfelső 2019/20

Manchester United Szabadidőfelsői 2019/20 

Anyaga:

ClimaCOOL technológiával készült 100%-polyester,mely hő és verejték elvezető szövetekből készült, ezáltal szellőzése megteremti a tökéletes kényelmet viselőjének,még intenzív sportolás közben is, hideg, szeles időben egyaránt.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék

Hasonló termékek ebben a kategóriában