Manchester United edző pulóver 2021/22 (fekete)

Manchester United edző pulóver 2021/22 (fekete)

Új termék

Manchester United edző pulóver 2021/22 (fekete)

Anyaga:

70 %-pamut 30-polyester mely kifejezetten puha tapintású, kényelmes viselet, kapucnival ellátva

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék

Ez a termék jelenleg nem rendelhető!

Adidas

23 990 Ft‎

Mutasd meg mindenkinek, hogy te vagy Magyarország legnagyobb Manchester United szurkolója. Vásárold meg te is a csapat hivatalos, fekete színű, adidas és klub logóval ellátott, háromnegyed zipzáros edző pulóverét, amelyet maguk a labdarúgók, köztük Jadon Sancho, Paul Pogba, vagy éppen Edinson Cavani is viselnek a tréningek alatt. A csapat már gőzerővel készül a szezonkezdetre, ahol a Leeds United gárdáját fogadják majd. Az igazolásokra sem lehet panasz, hiszen folyamatosan záporoznak az újabb és újabb nevek arról, hogy kik érkezhetnek Manchesterbe. Ilyen például Kieran Trippier is, akit az Atletico Madridtól vásárolhatnak meg 20 millió €-ért a védelembe. Izgalmas szezon elé nézhetünk így, ugyanis a riválisok is erősítettek. Valószínűleg szoros szezonra számíthatunk a Premier League 2021 – 2022-es idénye során. A vörös ördögök ugyanis nem csak a bajnokságot szeretnék megnyerni, de a Bajnokok Ligájában is újra a csúcsra szeretnének felérni. Ehhez szükség van a szurkolók támogatására, köztük a tiédre is! Siess, rendeld meg még ma ezt a felsőt és szurkolj ebben a csapatnak!

A termék főbb jellemzői:

- Varrott Adidas logó
- Hímzett klub címer
- Manchester United pulóver fekete színben
 -Hivatalos 2021/22-es eredeti Adidas termék
- A pulóver nyakrésznél cipzáras

Ez a különleges megjelenést biztosító pulóver kitűnő ajándék lehet minden Manchester United szurkoló részére,hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged,ezzel is támogatva a vörös ördögöket. A termék teljes mértékben környezetbarát, mivel az Adidas felhasználja az újrahasznosított műanyag palackokat, hogy megfeleljen a ökológiai előírásoknak, a mai kor követelményeinek ,mint anyag összetételben mint gyártásban. Siess rendeld meg most,ez a termék a sok éves tapasztalat alapján a szurkolók egyik nagy kedvence.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Manchester United Szabadidőfelső 2019/20

Manchester United Szabadidőfelső 2019/20

Manchester United Szabadidőfelsői 2019/20 

Anyaga:

ClimaCOOL technológiával készült 100%-polyester,mely hő és verejték elvezető szövetekből készült, ezáltal szellőzése megteremti a tökéletes kényelmet viselőjének,még intenzív sportolás közben is, hideg, szeles időben egyaránt.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék

Hasonló termékek ebben a kategóriában