Árcsökkenés
Manchester United Galléros Póló 2020/21 (fehér)

Manchester United Galléros Póló 2020/21 (fehér)

Új termék

Manchester United Galléros Póló 2020/21 (fehér)

Anyaga:

ClimaCool technológiával készült 70%-pamut-30%-polyester, szövetei elvezetik a hőt és a verejtéket, így szellőzése makulátlan kényelmet biztosít, még a legmelegebb napokon is.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék

Szállítási határidő:48 óra

Adidas

12 990 Ft‎

15 990 Ft‎ Áfával

-3 000 Ft‎

A Manchester United a 2019/20-as szezonban felülmúlta a várakozásokat, hiszen harmadik helyen zártak a Premier League-ben, ezzel sikeresen kvalifikálták magukat a következő idény Bajnokok Ligájába. A vörös ördögökhöz érkezett Donny van de Beek az ajax alakulatától 39 millió euróért, aki mindenképpen egy jó választás volt Bruno Fernandes mellé a középpályára. A gárda óriási rajongótábora a végsőkig támogatja a csapatot, így ha te is közéjük tartozol akkor mindenképpen fontold meg a következő termék megvásárlását, ugyanis megérkezett a 2020/21-es, eredeti, hivatalos, Manchester United klub logós, Adidas márkajeles, fehér színű galléros póló, amely nem csak minősége miatt különleges, hanem azért is, mert viszontláthatod majd a terméket a TV-ben, mérkőzések előtti sajtótájékoztatókon, akár Marcus Rashford-on, vagy éppen David de Gea-n. Ez a termék elengedhetetlen kelléke minden fanatikus rajongó számára! Siess, rendeld meg most!

A termék főbb jellemzői:

-Manchester United galléros poló 2020/21-es
-Hivatalos, eredeti Adidas termék
-Fehér színű
-Nyomott Adidas logó és klub címer

Ez a gyönyörű póló kitűnő ajándék lehet minden Manchester United szurkoló részére,hiszen nagyszerű viselet a legnagyobb kánikulában is, és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged,ezzel is támogatva a vörös ördögöket.
Technológiának köszönhetően szellőzése kifogástalan, anyagából fakadóan a kialakítása hűvös levegőt áramoltat a ruhába,így a hő és az izzadság könnyen távozik a szabadba,így a termék szárazon tart és tökéletes viseletet biztosít.A termék teljes mértékben környezetbarát, mivel az Adidas felhasználja az újrahasznosított műanyag palackokat, hogy megfeleljen a ökológiai előírásoknak, a mai kor követelményeinek ,mint anyagösszetételben mint gyártásban.Siess rendeld meg most,ez a termék a sok éves tapasztalat alapján a szurkolók egyik nagy kedvence.Dobd fel vele a hétköznapjaidat, egy farmernadrággal tökéletes, modern viseletet biztosít, így az utcára, a munkába és iskolába is bátran felveheted. 

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Manchester United Szabadidőfelső 2019/20

Manchester United Szabadidőfelső 2019/20

Manchester United Szabadidőfelsői 2019/20 

Anyaga:

ClimaCOOL technológiával készült 100%-polyester,mely hő és verejték elvezető szövetekből készült, ezáltal szellőzése megteremti a tökéletes kényelmet viselőjének,még intenzív sportolás közben is, hideg, szeles időben egyaránt.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék

Hasonló termékek ebben a kategóriában