Manchester United pulóver 2021/22 (kapucnis-02)

Manchester United pulóver 2021/22 (kapucnis-02)

Új termék

Manchester United  kapucnis pulóver 2020/21

Anyaga:

70 %-pamut 30-polyester mely kifejezetten puha tapintású, kényelmes viseletet teremt. Téli hónapokban a kapucni könnyedén méretre állítható és hűvös, hideg időben kifogástalan védelmet nyújt a fejbőrnek és a hajnak.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék

Szállítási határidő:48 óra

Figyelmeztetés: Utolsó darabok az áruházban!

Adidas

22 990 Ft‎

Már egyáltalán nem késő arról beszélni, hogy hamarosan beköszönt az ősz. Erre nem árt időben felkészülni, hiszen a hűvösebb időben könnyen megfázhatunk. Fontos, hogy olyan ruhadarabok legyenek a gardróban, amelyet előszeretettel viselünk, mint például kedvenc alakulataink címeres termékei. Ha a Manchester United rajongója vagy és szeretnél magadnak egy olyan felsőt, amelyben maguk a játékosok, köztük Jadon Sancho, Paul Pogba, vagy éppen Edinson Cavani is viselnek majd a mérkőzésekre való utazások alkalmával, vagy tartanak benne sajtótájékoztatót, akkor a figyelmedbe ajánljuk a hivatalos, piros és fekete színű, adidas logóval és klub címerrel ellátott, zipzáros és kapucnis pulóvert, amely anyagának köszönhetően rendkívül jó hőtartó képességgel bír. A csapat már kitartóan készül a bajnoki nyitányra, ahol a koronavírus járvány után újra nézők előtt rendezhetnek találkozókat. Szüksége is lesz az egyesületnek a buzdításra, ugyanis nem csak a bajnokságért, de a Bajnokok Ligája győzelemért is harcban lesz Ole Gunnar Solskjaer együttese.

A termék főbb jellemzői:

- A kapucni vékony szövet zsinórral könnyedén összehúzható és méretre állítható
- Belül enyhe gyapjú bélés
- Varrott Adidas logó
- Hímzett klub címer
- Manchester United pulóver piros-fekete színben
- Hivatalos 2021/22-es eredeti Adidas termék
- A pulóver végig cipzáras, kapucnis viselet
- Elöl nagy kenguru zseb

Ez a különleges megjelenést biztosító pulóver kitűnő ajándék lehet minden Manchester United szurkoló részére, hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged, ezzel is támogatva a vörös ördögöket .A termék teljes mértékben környezetbarát, mivel az Adidas felhasználja az újrahasznosított műanyag palackokat, hogy megfeleljen a ökológiai előírásoknak, a mai kor követelményeinek, mint anyag összetételben mint gyártásban. Siess rendeld meg most,ez a termék a sok éves tapasztalat alapján a szurkolók egyik nagy kedvence.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Manchester United Szabadidőfelső 2019/20

Manchester United Szabadidőfelső 2019/20

Manchester United Szabadidőfelsői 2019/20 

Anyaga:

ClimaCOOL technológiával készült 100%-polyester,mely hő és verejték elvezető szövetekből készült, ezáltal szellőzése megteremti a tökéletes kényelmet viselőjének,még intenzív sportolás közben is, hideg, szeles időben egyaránt.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék

Hasonló termékek ebben a kategóriában