Árcsökkenés
Manchester United Széldzseki 2022/23 (Fekete)

Manchester United Széldzseki 2022/23 (Fekete)

Új termék

Manchester United Széldzseki 2022/23 (Fekete)

Anyaga:

ClimaCOOL technológiával készült 100%-polyester,mely hő és verejték elvezető szövetekből áll össze, ezért szellőzése garantálja a kifogástalan kényelmet viselőjének,még intenzív igénybevétel esetén is.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék

Szállítási idő: 6-8 munkanap

Adidas

22 990 Ft‎

27 990 Ft‎ Áfával

-5 000 Ft‎

Talán korai még kijelenteni, de hamarosan beköszönt az ősz. Ugyan a hőmérséklet még nem ezt mutatja, de lassan eltelik a nyár. Ideje felkészülni a hűvösebb hónapokra a megfelelő ruhákkal. Ha a Manchester United együtetsének vagy az elkötelezett támogatója és szeretnél magadnak egy olyan felsőt, amelyben büszkén képviselheted a vörös ördögök színeit és címerét, akkor ne kerülje el a figyelmedet a fekete színű, klasszikus három adidas csíkkal és logóval ellátott, klub címerrel díszített, zipzáras és kapucnis széljackie, amely kialakítása miatt jól illeszkedik a test vonalaihoz, a nagyobb szélben is véd bennünket, jól tartja a hőt, és vízlepergető anyagból készült. Ha még nem találtad meg a megfelelő ajándékot ismerőseidet vagy rokonaidnak a születésnapjukra vagy névnapjukra, akkor ez lehet az egyik legjobb választás! Siess, rendeld meg még ma!

A termék főbb jellemzői:


- Manchester United 2022/23-as széldzseki
- Hivatalos, eredeti Adidas termék
- Fekete színű
- Végig cipzáros
- Adidas logó és nyomott klub címer
- Oldalt a jellegzetes Adidas csíkozás, fekete/piros színben
- Csuklónál enyhe passzé a megfelelő hőtartás végett

A csapat az elmúlt szezonban rapszodikusan szerepelt, igazán komoly esélye nem volt beleszólni az elsőségért folytatott harcban. A gárda remekül kezdte az új szezont, látványos és gólratőrö  játékkal próbálta feledtetni az elmúlt évek hektikus szereplést. Ez a különleges megjelenést biztosító kabát kitűnő ajándék lehet minden Manchester United szurkoló részére,hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged,ezzel is támogatva a vörös ördögöket.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Manchester United Szabadidőfelső 2019/20

Manchester United Szabadidőfelső 2019/20

Manchester United Szabadidőfelsői 2019/20 

Anyaga:

ClimaCOOL technológiával készült 100%-polyester,mely hő és verejték elvezető szövetekből készült, ezáltal szellőzése megteremti a tökéletes kényelmet viselőjének,még intenzív sportolás közben is, hideg, szeles időben egyaránt.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék

Hasonló termékek ebben a kategóriában