Manchester United pulóver 2020/21(kapucnis)

Manchester United pulóver 2020/21(kapucnis)

Új termék

Manchester United  kapucnis pulóver 2020/21

Anyaga:

70 %-pamut 30-polyester mely kifejezetten puha tapintású, kényelmes viseletet biztosít. Téli hónapokban a kapucni egyszerűen alakítható és hűvös, hideg napokon teljeskörű védelmet nyújt a fejbőrnek és a hajnak.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék

Ez a termék jelenleg nem rendelhető!

Adidas

22 990 Ft‎

A 2019/20-as Premier League – csak úgy, mint a többi bajnokság is – szokatlan módon zajlott, hiszen a vírushelyzet miatt a bajnokságok szüneteltek, így a csapatoknak egy teljesen rendhagyó helyzethez kellett igazodniuk egyik napról a másikra. Azonban ez a hirtelen változás a Manchester Unitedre kifejezetten pozitív hatást gyakorolt, hiszen az újraindulás után, sorról-sorra verték meg a nehezebbnél-nehezebb ellenfeleket, amelynek végül az lett az eredménye, hogy harmadik helyen végeztek az angol bajnokságban, ezzel helyet szerezve maguknak a következő Bajnokok Ligájában, ezáltal a vörös ördögöknek minden adott ahhoz, hogy a 2020/21-es szezonban maradandót alkossanak. Ennek elősegítése érdekében igazolták le Donny van de Beek-et, sőt Jadon Sancho-t is meg akarják szerezni maguknak, így az ő bejelentése is könnyedén megtörténhet napokon belül. Amennyiben izgatottan várod a fejleményeket és szeretnél magadnak egy terméket, amellyel kifejezheted a csapat iránti elhivatottságod, akkor figyelmedbe ajánljuk az eredeti, hivatalos, 2020/21-es, Adidas márkajeles, szürke színű, Manchester United klub logós pulóverünket. Siess, rendeld meg most!

A termék főbb jellemzői:

-A kapucni vékony szövet zsinórral könnyedén összehúzható, és méretre állítható
-Belül enyhe gyapjú bélés
-Varrott Adidas logó
-Hímzett klub címer
-Manchester United pulóver szürke színben
-Hivatalos,2020/21-es eredeti Adidas termék
-A pulóver végig cipzáras, kapucnis viselet
-Elöl nagy kenguru zseb

Ez a különleges megjelenést biztosító pulóver kitűnő ajándék lehet minden Manchester United szurkoló részére,hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged,ezzel is támogatva a vörös ördögöket.A termék teljes mértékben környezetbarát, mivel az Adidas felhasználja az újrahasznosított műanyag palackokat, hogy megfeleljen a ökológiai előírásoknak, a mai kor követelményeinek ,mint anyag összetételben mint gyártásban.Siess rendeld meg most,ez a termék a sok éves tapasztalat alapján a szurkolók egyik nagy kedvence.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Manchester United Szabadidőfelső 2019/20

Manchester United Szabadidőfelső 2019/20

Manchester United Szabadidőfelsői 2019/20 

Anyaga:

ClimaCOOL technológiával készült 100%-polyester,mely hő és verejték elvezető szövetekből készült, ezáltal szellőzése megteremti a tökéletes kényelmet viselőjének,még intenzív sportolás közben is, hideg, szeles időben egyaránt.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék

Hasonló termékek ebben a kategóriában