Árcsökkenés
Manchester United kapucnis edzőpulóver 2018/19

Manchester United edzőpulóver 2018/19 (piros)

Új termék

Manchester United kapucnis edzőpulóver 2018/19 

Anyaga:

100%-polyester, Climawarn technológia mely kifejezetten puha tapintású, könnyű és  kényelmes viselet.Kevert anyagának és hőtartása miatt a hűvösebb időszakban is kellemes komfort érzést biztosít, remek termék utcai viseletre, sportolásra egyaránt.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék

Szállítási határidő:48 óra

Figyelmeztetés: Utolsó darabok az áruházban!

Adidas

19 990 Ft‎

23 990 Ft‎ Áfával

-4 000 Ft‎

Te is fanatikus szurkolója vagy a Manchester United együttesének? Ha igen, akkor legyen a tiéd a Paul Pogba, Marcus Rashford, David De Gea, Alexis Sanchez, Anthony Martial, Romelu Lukaku, Antonio Valencia, Fred, Jesse Lingard, Juan Mata vagy éppen Eric Bailly által is viselt piros, adidas és klub logóval ellátott, 3/4 zipzáros edző pulóver. Mutasd meg mindenkinek, hogy melyik alakulatnak szurkolsz. Siess, rendeld meg még ma és szurkold végig ebben a felsőben a csapat hátralévő mérkőzéseit. Elengedhetetlen kelléke ez a közös meccsnézéseknek és szurkolói összejöveteleknek, de nem hiányozhat egyetlen fanatikus relikviái közül sem. Támogasd te is az együttest azért, hogy újra régi fényében tündököljön a vörös ördögök alakulata.  Siess, rendeld meg még ma! Lepd meg vele ismerőseidet vagy barátaidat születésnapjukon vagy névnapjukon és szurkoljátok végig az alakulat hátralévő találkozóit ebben a felsőben! Ha te is a Manchester United egyik elkötelezett szurkolói közé tartozol, akkor neked találták ki a csapat fekete adidas, klub logóval ellátott edzőpulóverét. Ha szeretnél a tavaszi vagy őszi napokra egy olyan felsőt, amiben bátran viselhetsz akár sportolás közben,és nem kell azon aggódnod, hogy fázni fogsz-e, akkor ez meleg, kényelmes ruha a megfelelő választás,hiszen hirtelen jött égi áldás elől is megfelelően véd a kapucnis kialakításnak köszönhetően.Tökéletes kiegészítője ez az edzéseknek és a szurkolói összejöveteleknek. Vásárold meg még ma! Szurkold végig kedvenceid találkozóit, hiszen szükségük van rá ahhoz, hogy újra beérjenek a top 4 csapat közé a Premier Leaguéban. Ugyan a teljesítménye javul a gárdának, hosszú még az út ahhoz, hogy teljesítsék az elvárásokat. 

A termék főbb jellemzői:

-Manchester United kapucnis edzőpulóver 
-Hivatalos,2018-19-es eredeti Adidas termék
-A pulóver piros  színű
-Karnál végig futó fekete csíkozás
-Vasalt Adidas logó
-Nyomott klub címer

Ez a különleges megjelenést biztosító pulóver kitűnő ajándék lehet minden Manchester United szurkoló részére,hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged,ezzel is támogatva a vörös ördögöketSokan drukkolnak a Premier Leaguéban szereplő Manchester United együttesének. Ha te is közéjük tartozol annak ellenére, hogy a gárda jelenleg csak a hatodik helyen áll a bajnokságban, akkor a figyelmedbe ajánljuk a hivatalos, adidas és klub logóval ellátott, piros színű fekete csíkos, a játékosok által a tréningeken viselt edző pulóvert.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Manchester United Széljackie + nadrág 2019/20

Manchester United Széljackie + nadrág 2019/20

Manchester United Széljackie + nadrág 2019/20

Anyaga:

100 % Polyeter mely Climacool gyártási technológiájának hála hő és páratartalom szempontjából kiváló áramlást teremt, így garantálja a komfortos érzetet,még intenzív igénybevétel esetén is.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék

Hasonló termékek ebben a kategóriában