Anglia Sál 2018/19

Anglia Sál 2018/19

ENG-S/BRC/SÁL-1

Új termék

Anglia - Sál

Anyaga:Pamut

Kiváló minőségű, eredeti nike termék

Szállítási idő: 6-8 munkanap

Nike

5 990 Ft‎

Egyetlen fanatikus szurkoló relikviái közül sem hiányozhat a sál. Ha még nincs meg az angol válogatott kötött sálja, akkor szerezd be még ma azért, hogy végig szurkolhasd benne kedvenceid vb szereplését. Ha szeretnéd meglepni barátaidat vagy ismerőseidet ezzel, és tudod, hogy rajonganak a szigetországiakért, akkor hatalmas örömet szerezhetsz nekik. Remek névnapi és születésnapi ajándék lehet egész évben.

A termék környezetbarát, mivel a Nike felhasználja az újrahasznosított műanyag palackokat, hogy megfeleljen a ökológiai előírásoknak a ma követelményeinek , mint anyagösszetételben mint gyártásban.

 

Ez a gyönyörű termék kitűnő ajándék lehet minden Angol szurkoló részére,hiszen nagyszerű sportos viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged,ezzel is támogatva a válogatottat. Ha tetszik a termék, siess rendeld meg most.

 

A termék a 2017-18-as Nike kollekció egyik fontos eleme,rendszeresen fogjuk viszontlátni a tv-ben, sajtóban egyaránt. A sálat úgy tervezték,hogy a belső anyaga segítse a levegő szabad áramlását és az optimális vízelvezetést. A jobb szellőzés érdekében könnyű anyagból készült, hogy javítsa a tökéletes kényelemet viselőjének.

Anyaga: Pamut

Szőtt címer, England felirat.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Angol Short/fürdőnadrág

Angol Short/fürdőnadrág

Angol válogatott short/fürdőnadrág

Anyaga:100 %-polyester 

Mérete: Felnőtt méret húzó zsinórral könnyedén állítható

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék