Arsenal hátizsák 2020/21

Arsenal hátizsák 2020/21

ARS/HTZS-21

Új termék

Arsenal hátizsák 2020/21

Anyaga:100% Polyester, mely kifejezetten puha tapintású kényelmes és praktikus viselet mely mosógépben könnyedén tisztán tartható

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék.

Ez a termék jelenleg nem rendelhető!

Adidas

12 990 Ft‎

Az Arsenal együttese évről – évre azon dolgozik, hogy minden korosztály számára megtalálja azokat a tárgyakat, amelyekkel a rajongók büszkén képviselhetik kedvenc együttesüket a nyilvánosság előtt. Ilyen a gárda hivatalos, sötétkék színű, adidas és klub logóval ellátott hátitáskája is, amely minden iskolás számára kötelező darab lehet. Anyagának köszönhetően rendkívül strapabíró, állítható pántjainak köszönhetően egyenletesen oszlatja el a terhet a vállakon, nagy belsejének köszönhetően pedig minden tankönyv, füzet és tanszer belefér az uzsonna mellett. Kint lévő hálós tartójába pedig kényelmesen szállíthatjuk üdítőnket is. Az alakulat már megkezdte a 2020/21-es szezont a Premier Leagueban. Két győzelem mellett becsúszott egy vereség is a tavalyi bajnok liverpool ellen, ami talán bele is férhet, ha a csapat minden mérkőzésen úgy dolgozik, ahogy edzőjük, Mikel Arteta, kéri. Az átigazolási szezon még nem ért véget, így nagy esélyük van a Lyon középpályásának, Houssem Aouar leigazolására, akiért akár 50 millió €-t is kifizethetnek az ágyúsok.

 A termék főbb jellemzői:

- Eredeti 2020-21-es Arsenal hátizsák
- Több cipzáros tároló rekesz
- Mindkét oldalt két zseb, mely a kulacs vagy üdítő tárolására
  használható
- Párnázott és állítható vállpánt
- Arsenal címerrel díszített
- Hivatalos Adidas termék
- Kényelmes viselet

Mutasd meg Te is, hogy a 2019/20-as idényben nyújtott teljesítménye az Arsenalnak nem gátol meg abban, hogy továbbra is kiállj a csapat mellet és megvásárold a legújabb termékeket. Ez a hátizsák kitűnő ajándék lehet minden Arsenal szurkoló részére, hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged. Rendeld meg ezt a gyönyörű terméket amennyiben hiányos a kollekciód, vagy egy eredeti Adidas hátizsákban hordanád felszereléseidet, ezzel is támogatva az ágyúsokat.

 

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Arsenal Kulcstartó

Arsenal Kulcstartó

Arsenal Kulcstartó

Anyaga:aluminium

Kiváló minőségű, eredeti termék.

Hasonló termékek ebben a kategóriában