Barcelona Tolltartó (feliratos többszintes)

Barcelona Tolltartó (feliratos többszintes)

AR-91348012

Új termék

Barcelona tolltartó (feliratos-többszintes)

Méret: 155 x 225 x 45 mm

Kiváló minőség,eredeti termék

Szállítási idő: 6-8 munkanap

4 990 Ft‎

Többszintes, töltetlen, cipzáros tolltartó. Belül nyomott mintás textillel bevont merev lapokkal, gumis kialakítással az írószerek tárolásához és egy cipzáros belső zsebbel.Alsósoknak ajánljuk ezt a praktikus tolltartót, amely egyszerre hagyományos elrendezésű, mégis tud újszerű megoldást kínálni azoknak, akik nem szeretnének két külön tolltartóval iskolába járni - A klasszikus ceruzatartók mellett gyermeked a tolltartón belül található kis zsebben külön tudja tárolni a kedvenc vagy éppen szakkörhöz szükséges írószereket.
A kis zsebben elfér akár egy ceruzahegyező és egy kis vonalzó, vagy nagyobb diákoknál a rotring hegy, rajzórai ecsetek tartalék tollak tárolására is tökéletes.Barcelona kollekció! Eredeti licences termék,mellyel gyermeke örömmel indul iskolába.


A termék jellemzői:

-Ceruzatartók: 30 db
-Radírtartó: 4 db
-Extra: plusz zseb további írószereknek
-Súly: 268 gramm


Barcelona kollekció! Eredeti licences termék,mellyel gyermeke örömmel indul iskolába.Ez a tolltartó mely kitűnő ajándék lehet minden Barca szurkoló gyerkőc részére, hiszen minden toll és ceruza elfér benne és a gyerekek az iskolába is megmutathatják a klub iránti elkötelezettségüket,ezzel is támogatva a katalánokat.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Barcelona Mobil tartó (fekete)

Barcelona Mobil tartó (fekete)

Barcelona mobiltartó

Méret: 75x140x15 mm

Kiváló minőség,eredeti termék

Hasonló termékek ebben a kategóriában