Magyar Válogatott mez 2022-23 (vendég)

Magyar Válogatott mez 2022-23 (vendég)

Új termék

Magyar Válogatott eredeti mez 2022-23

Anyaga: Aeroready technológiával készült 100%-polyester, mely anyagából fakadóan kiváló hő és izzadságeleveztő.

Kiváló minőségű, eredeti sorszámozott Adidas termék, nem a szurkolói kivitel !!

Ez a termék jelenleg nem rendelhető!

Adidas

32 990 Ft‎

Marco Rossi fiai márciusban kezdik meg szereplésüket tétmérkőzésen az Európa Bajnoki selejtezőkön. Az első mérkőzést Bulgária ellen játssza a nemzeti tizenegy, ahol nagy valószínűséggel teltház előtt léphetnek pályára a labdarúgók. Tavaly nagy sikereket ért el a csapat, ugyanis a Nemzetek Ligájában oda – vissza verték a mieink az angol válogatott 5-0-s összesítéssel, még a németek ellen egy döntetlent és egy győzelmet értek el. Ugyan az olaszok ellen nem sikerült a pontszerzés, így is a csoport második helyén végeztek. Ha nem tudod még miben szurkolj a soron következő találkozókon, akkor a figyelmedbe ajánljuk a hivatalos, fehér színű, adidas logóval és nemzeti emblémával ellátott vendég mezt, amelyet Szoboszlai Dominik, Szalai Attila, vagy éppen Kerkez Milos is viselnek a mérkőzések alkalmával. Siess, rendeld meg még ma nehogy lemaradj róla.

Termék főbb jellemzői:

- Magyar válogatott 2022-23-as vendég mez

- Eredeti Adidas termék

- Hímzett címer és márkajelzés

Magyar válogatott vendég mez, melyet büszkén viselhetsz bárhol, hiszen a termék modern fazonjával és tetszetős színvilágával méltán nyerte el a szurkolók tetszését. Szerezz örömet ismerőseidnek, legjobb barátaidnak, vagy akár magadnak ezzel a fantasztikus termékkel.
Ez a mez kitűnő ajándék lehet minden szurkoló részére, hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod az ország iránti elkötelezettséged, ezzel is támogatva a válogatottat.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Magyar válogatott 2012/13 Vendég mez

Magyar válogatott 2012/13 Vendég mez

Magyarország 2012-13-as Válogatott vendég mez

Anyaga:

Climacool technológiával készült 100% polyester, mely lehetővé teszi a tökéletes hő- és páratartalom áramlását

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék.