Paris Saint Germain Baseball Sapka 2019/20 (kék)

Paris Saint Germain Baseball Sapka 2019/20 (kék)

PSG-20-10

Új termék

Paris Saint Germain Baseball sapka 2019/ 20

Anyaga:

DRI-Fit kialakítás 100-polyester  speciálisan fejlesztett szövet mely aktívan felszívja az izzadságot a bőrből, ezáltal gyorsan távolítja el a nedvességet 

Exkluzív különlegesen vékony anyag !

Klapni: 65 %-polyester 35-%-pamut

Mérete: Felnőtt méret,könnyedén állítható

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék

Ez a termék jelenleg nem rendelhető!

7 900 Ft‎

A tavalyi League 1 győzte Paris – Saint Germain együttese hasanlóan előző idénybéli teljesítményéhez a 2019 – 20-as esztendőben is vezeti már a francia labdarúgó bajnokságot, így szurkolóik nem véletlenül várhatják el azt, hogy ismét bajnoki címet ünnepelhetnek. Ezen kívül szeretnék, ha az alakulat tisztesen helyt állna a Bajnokok Ligájában is, ahol egyébként a Club Brugge, Real Madrid és Galatasaray együtteseivel került egy csoportba. Ha te is a francia alakulatnak szurkolsz és szeretnél magadnak egy olyan terméket, amelyben megtekintheted kedvenceid összecsapásait, vagy szeretnéd képviselni egyesületed színeit, akkor a figyelmedbe ajánljuk a hivatalos, sötétkék, nike logóval és PARIS felirattal ellátott baseball sapkát, ami tökéletes lehet a napsugarak elleni védelemben, illetve elengedhetetlen kelléke a szurkolói összejöveteleknek és a közös meccsnézéseknek is. Remek kiegészítője ez a napfényes őszi hétköznapoknak is. Lepd meg vele ismerőseidet és barátaidat születésnapjukon vagy névnapjukon. Siess, rendeld meg még ma nehogy lemaradj róla. 

- Anyaga: DRI-Fit kialakítás 100-polyester

- 2019/20 as sapka

- Eredeti Nike termék

- Sötétkék színű

- Könnyen méretre állítható

- Elől nike márkajelzés, "paris" felirattal

- Kényelmes viselet, minden évszakban

Ha még nem találtad ki, hogy milyen ajándéktárggyal kedveskedj magadnak, akkor a PSG baseball sapkáját ajánljuk számoldra! Kitűnően véd a nyári napsugaraktól, de egy – egy kora őszi, késő tavaszi napon is kiváló lehet. Ezzel a termékkel megmutathatjuk, hogy ki a mi kedvenc csapatunk, valamint elengedhetetlen kelléke a szabadtéri meccsnézéseknek is. Bátran ajánljuk névnapi és születésnapi ajándéknak is.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Paris Saint-Germain Hátizsák (Nike)

Paris Saint-Germain Hátizsák (Nike)

Paris Saint-Germain Hátizsák

Anyaga:

100%-polyester

Mérete:43 cm× 30,5 cm × 15 cm

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék