Spanyol Bevonuló pulóver 2018/19 (piros)

Spanyol Bevonuló pulóver 2018/19 (piros)

Új termék

Spanyolország bevonuló pulóver 2018/19-es (piros)

Anyaga:

100% polyester Dri-FIT technológiával gyártott termék, mely kitünő hőmérséklet szabályzó,így kényelmes viseletet biztosít

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék

Szállítási idő: 6-8 munkanap

Adidas

24 990 Ft‎

Ha te is szeretnéd magad a spanyol labdarúgó válogatott csapatának tagjának érezni, akkor vásárold meg a hivatalos, piros, adidas, zipzáros pulóvert, amelyben olyan játékosok vonulnak majd be minden találkozó előtt a pályára, mint Sergio Ramos, Andrés Iniesta, Isco, Gerard Piqué vagy éppen Diego Costa. Kialakítása miatt a terméket a hidegebb és melegebb napokon is egyaránt viselhetjük. Ha szeretnéd meglepni ismerősödet, vagy barátodat születésnapjára esetleg névnapjára, akkor ez lehet a legmegfelelőbb ajándék.

A játékosok ezt a terméket fogják viselni utazásoknál, sajtótájékoztatón és a klub által szervezett média megjelenéskor. Spanyol 2018-19-es pulóver, mely színvilágában kiválóan alkalmazkodik a spanyolok idei mez kollekciójához.

A termék főbb jellemzői:

-Spanyolország pulóver, piros színben
-Hivatalos 2018-19-es modell
-Adidas termék, Dri-FIT anyagból
-Végig zipzáras
-Eredeti Adidas termék


Ez a gyönyörű termék kitűnő ajándék lehet minden spanyol szurkoló részére,hiszen nagyszerű sportos viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged,ezzel is támogatva Spanyolország válogatottját.Ha tetszik a termék, siess rendeld meg most.A termék környezetbarát, mivel a Nike felhasználja az újrahasznosított műanyag palackokat, hogy megfeleljen a ökológiai előírásoknak a ma követelményeinek , mint anyagösszetételben mint gyártásban.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

2014-15 Spanyolszág Válogatott Szabadidő ruha

2014-15 Spanyolszág Válogatott Szabadidő ruha

2014/15 Spanyolország Válogatott Szabadidő ruha

Anyaga:100% polyester ClimaCOOL technológiával gyártott termék, mely kitűnő hőmérséklet szabályzó, kényelmes viselet

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék.