Tottenham Hátizsák (Nike)

Tottenham Hátizsák (Nike)

TOTT/NK-22

Új termék

Tottenham Hotspur Hátizsák (Nike)

Anyaga:

Vászon

Méret:

51 cm x  30.5 x 15 -cm

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék.

Ez a termék jelenleg nem rendelhető!

Nike

11 990 Ft‎

Ha te is fanatikus szurkolója vagy az angol Premier Leaguéban szereplő Tottenham együttesének, akkor a figyelmedbe ajánljuk a csapat Nike hátizsákját Állítható pántjának köszönhetően bármelyik korosztály számára tökéletes lehet. Tottenham hátizsák, melyet büszkén viselhetsz, hiszen a terméken látható a szigetországi alakulat címere és a Nike embléma.
Ha erre a termékre vágysz, vagy meglepetésnek szánod, rendeld meg, és hamarosan a tiéd lehet, vagy szerezz örömet ismerőseidnek, legjobb barátaidnak, vagy akár magadnak ezzel a fantasztikus termékkel! Ez a hasznos termék kitűnő ajándék lehet minden Tottenham szurkoló részére,hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged,ezzel is támogatva az a sarkantyúsokat.

A termék főbb jellemzői:

-Eredeti 2017/18-as Nike hátizsák
-Kék-fehér színkombináció
-Több cipzáros tároló rekesz
-Párnázott vállpánt, Nike emblémával
-Oldalt kulacstartó

A Tottenham idei szereplése és mutatott játéka méltán váltotta ki még a semleges szurkolók szimpátiáját.is.Az alakulat folyamatosan igyekszik szurkolói igényeit kielégíteni és színesíteni az ajándéktárgyak kínálatát, ezért piacra is dobták a szarkák a csapat kék – fehér, klub logóval ellátott hátizsákját. Ez a szigetországi fanatikusok nagy kedvence, hiszen méreteinek köszönhetően tökéletesen használható az iskolába, vagy edzésre akár egy rövidebb utazáshoz is.A termék környezetbarát, mivel a Nike felhasználja az újrahasznosított műanyag palackokat, hogy megfeleljen a ökológiai előírásoknak a ma követelményeinek , mint anyagösszetételben mint gyártásban.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Tottenham Téli Sapka

Tottenham Téli Sapka

Tottenham sapka

Anyaga:

100% pamut 

Kiváló minőségű, eredeti termék.

Hasonló termékek ebben a kategóriában