Árcsökkenés
Ajax hazai mez 2020/21

Ajax mez 2020/21 (hazai)

Új termék

Ajax hazai mez 2020/21

Anyaga:

ClimaCool technológiával készült 100%-polyester,mely hő és izzadság szabályzó, ezáltal tökéletes szellőzést teremt viselőjének a nap bármely pontján. A termék kiváló hő és verejték elvezető szövetekből készült, így szellőzése kifogástalan.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék.

Szállítási határidő:48 óra

Adidas

20 990 Ft‎

26 990 Ft‎ Áfával

-6 000 Ft‎

Ha fanatikus rajongója vagy az Ajax együttesének és szeretnél magadnak egy olyan felsőt, amelyben megtekintheted kedvenceid összecsapásait, elmehetsz a szurkolói összejövetelekre, vagy felveheted akár az utcára, akkor a figyelmedbe ajánljuk a gárda hivatalos, klasszikus színekben pompázó, adidas és klub logóval ellátott hazai mezét. Anyagának köszönhetően jó légáteresztő képességgel bír, így a nagyobb melegben sem izzadunk bele olyan könnyen, így felvehetjük akár futáshoz is. Mindenki tudja, hogy a világot most a koronavírus járvány sújtja, így korábban fejeződött be a holland labdarúgó bajnokság is. Az Ajax már gőzerővel készül a következő idényre, ahova várhatóan visszatérhetnek majd a rajongók is. A csapat azonban erősíteni szeretne, és a hírek szerint Grady Dianganát szemelték ki, aki a West Brom játékosa. Ugyan senki nem szeret eladni, pláne nem egy kedvencet, viszont elképzelhető, hogy André Onana a Chelsea együttesében folytatja majd pályafutását, még Nicolás Tagliafico a Manchester City és az Everton együttese közül választhat alakulatot magának.

 A termék főbb jellemzői:

- 2020/21-es hazai mez

- anyaga: 100% polyester Aeroready technológiával készült

- szellőzése tökéletes, hő és izzadság szabályozóval ellátott

- eredeti Adidas termék

- Adidas jellel és Ajax címerrel díszített

- Anyagában szőtt,csíkokkal díszített

 

 

 

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Ajax 2014/15 Sportszár

Ajax 2014/15 Sportszár

Ajax 2014-2015 Adidas idegenbeli sportszár

Anyaga:

ClimaCool technológiával készült 91% poliamid, 6% viszkóz, 3% Elasztán amely biztosítja az optimális kényelemet és a lábnak a kellemes szellőzését.

Kiváló minőségű, eredeti termék.