Argentin Póló 2018/19

Argentin Póló 2018/19

Új termék

Argentin bemelegítő póló 2018/19

Anyaga:100%-polyeter mely kiváló anyagból készült.Légáteresztő képessége kiválló ,így intenzív sportolásra is ajánljuk.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék

Ez a termék jelenleg nem rendelhető!

Adidas

14 990 Ft‎

Ha fanatikus rajongója vagy az argentin válogatottnak, akkor figyelmedbe ajánljuk a modern mintázatot képviselő, kék – fekete, adidas, nemzeti logóval ellátott pólót. Ha szeretnél egy olyan felsőt, amelyet bárhol, bármikor felvehetsz, akkor ez lehet a tökéletes választás, mivel anyagának köszönhetően rendkívül jó légáteresztő képességgel bír, így a nagyobb hőségben sem lehet gond a viselete. Tökéletes kiegészítője a szurkolói összejöveteleknek és elengedhetetlen kelléke a meccsnézéseknek, de egy farmerral kiegészítve is hétköznapi viseletet biztosít.

A termék főbb jellemzői:

-Argentin 2018-19-es poló fekete színben, kék csikozással
-Hivatalos Adidas termék
-Puha anyag a maximális kényelemért
-Varrott adidas logó, hímzett nemzeti címer

A kék fekete felső kialakítása miatt megnyugtató kényelemérzetet ad, kiváló szellőzésének köszönhetően pedig a nyári melegben is tökéletesen hordható. Ez a termék elengedhetetlen kelléke a meccsnézéseknek is egy kivetítő előtt. 

A termék környezetbarát, mivel az Adidas felhasználja az újrahasznosított műanyag palackokat, hogy megfeleljen a ökológiai előírásoknak a ma követelményeinek , mint anyagösszetételben mint gyártásban.

Ez a gyönyörű termék kitűnő ajándék lehet minden Argentin szurkoló részére, hiszen nagyszerű sportos viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged, ezzel is támogatva a válogatottatt. Ha tetszik a termék, siess rendeld meg most.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Argentina 2014/15 Szabadidőruha (Fehér)

Argentina 2014/15 Szabadidőruha (Fehér)

Argentin 2014-15-ös

Adidas VB-szabadidőruha Anyaga: 100% polyester ClimaCOOL technológiával gyártott termék, mely kitűnő hőmérséklet szabályzó.

Kiváló minőségű, eredeti termék.