Argentin Edző pulóver 2018/19

Argentin Edző pulóver 2018/19

Új termék

Argentin pulóver 2018/19 (Edző)

Anyaga:

100% polyester Dri-FIT technológiával gyártott termék, mely kitünő hőmérséklet szabályzó,így kényelmes viseletet biztosít

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék

Ez a termék jelenleg nem rendelhető!

Adidas

21 990 Ft‎

Legyen tiéd az argentin válogatott edző pulóvere még ma! Ha szeretnél egy olyan felsőt, amelyben bátran végezheted a beltéri és szabadtéri tréningeket a nap bármely szakában, akkor válaszd az argentin válogatott szürke, adidas felsőjét. Ezt előszeretettel viselik Lionel Messi és csapattársai is. Remek ajándék lehet születésnapra, karácsonyra. Ha nem edzésre használnád, akkor sincs baj, ugyanis kedvenceid találkozóit is megtekintheted benne. Mutasd meg, hogy melyik ország legjobbjainak szurkolsz!

A termék főbb jellemzői:
 
-Argentin edző pulóver
-Hivatalos 2018-19-es Adidas termék, Dri-FIT anyagból
-Varrott Adidas logó
-Hímzett klub címer

Ez a pulóver kitünő ajándék lehet minden Argentin szurkoló részére,hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged,ezzel is támogatva a válogatottat. Szerezz örömet ismerőseidnek, legjobb barátaidnak, vagy akár magadnak ezzel a fantasztikus termékkel. Siess, rendeld meg minél előbb,hogy a következő hazai meccsen már ebben szurkolhass a szigetországi kedvenceknek.

A pulóver teljes mértékben környezetbarát, mivel az Adidas felhasználja az újrahasznosított műanyag palackokat, hogy megfeleljen a ökológiai előírásoknak, a mai kor követelményeinek ,mint anyagösszetételben mint gyártásban.

 

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Argentin Póló 2018/19

Argentin Póló 2018/19

Argentin bemelegítő póló 2018/19

Anyaga:100%-polyeter mely kiváló anyagból készült.Légáteresztő képessége kiválló ,így intenzív sportolásra is ajánljuk.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék