Brazil válogatott 2018/19 Edző Pulóver

Brazil válogatott 2018/19 Edző Pulóver

Új termék

Brazil válogatott 2018/19-es Edző Pulóver

Anyaga:

100% polyester Climacool technológiával gyártott termék, mely kitűnő hőmérséklet szabályzó így kényelmes viseletet biztosít viselőjének

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék

Ez a termék jelenleg nem rendelhető!

Nike

21 990 Ft‎

A Brazil válogatott is az egyik végső esélyese az idei labdarúgó világbajnokságnak. Ha te is nekik drukkolsz, és szeretnél egy olyan felsőt választani, amelyet bátran viselhetsz a tréningeken, akkor válaszd a zöld – fekete, nike, nemzeti logóval ellátott edző pulóverét. Az Alisson Becker, Gabriel Jesus, David Luiz és Neymar által is hordott pulcsiban könnyedén az alakulat tagjának tekintheted magad. Lepd meg vele ismerőseidet, vagy akár saját magadat, és tekintsd meg ebben a csapat mérkőzéseit.

Ez a termék kitűnő ajándék lehet minden Brazil válogatott szurkoló részére, hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a brazil foci iránti elkötelezettséged. Siess, rendeld meg most, hogy a közelgő Vb selejtező mérkőzésen már ebben a gyönyörű termékben szurkolhass.

A termék főbb jellemzői:

 

-Brazília edző pulóver zöld - fekete színben

-Hivatalos, 2018-19-es eredeti Nike termék

-Kar végződésnél és deréknál enyhe gumis szűkítés a kényelmes viselet érdekében

-Varrott Brazil címer, felette az öt világbajnoki csillag

-Nyomott Nike logó

 

A pulóvert úgy tervezték,hogy a belső anyaga segítse a levegő szabad áramlását és az optimális vízelvezetést.A jobb szellőzés érdekében könnyű anyagból készült, hogy javítsa a tökéletes kényelemet viselőjének.

 

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Brazil válogatott Baseball Sapka 2018/19

Brazil válogatott Baseball Sapka 2018/19

Brazil válogatott Baseball Sapka 2018/19

Anyaga:

100 % pamut mely tökéletes áramlást biztosít, mint a hő, mint pedig a páratartalom szempontjából, így kényelmes komfort érzetet biztosít,minden évszakban

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék