Brazília Edző Póló 2018/19 (Fekete)

Brazília Edző Póló 2018/19 (Fekete)

Új termék

Brazília 2018/19 Edző Póló

Anyaga:

70 %-pamut és 30% - polyester  melyet úgy terveztek,hogy a belső anyaga segítse  a levegő szabad áramlását és az optimális vízelvezetést.A jobb szellőzés érdekében kevert anyagból készült, hogy javítsa a tökéletes kényelemet viselőjének intenzív igénybevétel esetén is

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék

Ez a termék jelenleg nem rendelhető!

Nike

14 990 Ft‎

Ha szeretnéd magad a brazil labdarúgó válogatott tagjának tekinteni, szeretnél Neymar, Alisson Becker vagy épp David Luiz mellett edzeni, akkor vásárold meg a brazil nemzeti tizenegy fekete, nike edző pólóját. Kialakításának és anyagának köszönhetően a melegebb napokon is bátran felveheted. Tökéletes kiegészítője lehet a benti és kinti tréningeknek is. Ha szeretnél örömet okozni barátaidnak, akkor lepd meg őket ezzel a pólóval születésnapjukon van névnapjukon.

A termék a 2018-19-es Nike kollekció egyik fontos eleme,rendszeresen fogjuk viszontlátni a tv-ben, sajtóban egyaránt.Az együttest úgy tervezték,hogy a belső anyaga segítse a levegő szabad áramlását és az optimális vízelvezetést. A jobb szellőzés érdekében könnyű anyagból készült, hogy javítsa a tökéletes kényelemet viselőjének.

Ez a gyönyörű termék kitűnő ajándék lehet minden Brazil szurkoló részére,hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged,ezzel is támogatva a válogatottat. Technológiának köszönhetően szellőzése kifogástalan, nyitott részeken hálós kialakitású mely hűvös levegőt áramoltat a ruhába,így a hő és az izzadság könnyen távozik a szabadba,így a póló szárazon tart és kényelmes viseletet biztosít.

A termék főbb jellemzői:

-Hivatalos,2018-19-es eredeti Nike termék
-Varrott Nike logó
-Hímzett klub címer
-Brazília edzőpóló fekete színben

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Brazil válogatott Baseball Sapka 2018/19

Brazil válogatott Baseball Sapka 2018/19

Brazil válogatott Baseball Sapka 2018/19

Anyaga:

100 % pamut mely tökéletes áramlást biztosít, mint a hő, mint pedig a páratartalom szempontjából, így kényelmes komfort érzetet biztosít,minden évszakban

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék