Elefántcsontpart 2017/18 Hazai mez

Elefántcsontpart 2018/19 Hazai mez

Új termék

Elefántcsontpart 2018/19 Hazai mez

DRY-cell technológiával készült 100%-polyester,mely a pára elvezető panelek segítségével hő és izzadság szabályzó, így szellőzése tökéletes.

Kiváló minőségű, eredeti Puma termék.

Szállítási idő: 6-8 munkanap

Puma

23 990 Ft‎

Minden alakulat gőzerővel készül a 2018-as oroszorászági világbajnokságra, köztük Elefántcsontpart is. A Serey Die által vezetett gárdában olyan játékosok lépnek majd pályára, mint Yaya Touré, Wilfried Bony, Salomon Kalou vagy Serge Aurier. Amennyiben egy olyan országnak szeretnél szurkolni, amelyik régóta folyamatos résztvevője a játékoknak, akkor válaszd a csapat hivatalos, sárga, puma, hazai felsőjét. Kiváló anyagának köszönhetően a nyári kánikulában is bátran ajánljuk mindenkinek, ugyanis kiváló kiegészítője ez a szurkolói összejöveteleknek és közös meccsnézéseknek is.

A termék főbb jellemzői:

 - Elfántcsontpart válogatott 2018/19-hazai mez

- Hivatalos eredeti Puma termék

- Varrott Puma logó

- ClimaCool technológia

- Hímzett szövetségi címer

A termék a 2018-19-es Puma kollekció egyik fontos eleme,rendszeresen fogjuk viszontlátni a tv-ben, sajtóban egyaránt.Az együttest úgy tervezték,hogy a belső anyaga segítse a levegő szabad áramlását és az optimális vízelvezetést.A jobb szellőzés érdekében könnyű anyagból készült, hogy javítsa a tökéletes kényelemet viselőjének.A termék környezetbarát, mivel a Puma felhasználja az újrahasznosított műanyag palackokat, hogy megfeleljen a ökológiai előírásoknak a ma követelményeinek , mint anyagösszetételben mint gyártásban.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Elefántcsontpart 2014 VB Hazai mez

Elefántcsontpart 2014 VB Hazai mez

2014-15 Elefántcsontpart Válogatott mez

Kiváló minőségű, eredeti Puma termék.