Hollandia Edző pulóver 2018/19

Hollandia Edző pulóver 2018/19

Új termék

Holland pulóver 2018/19 (Edző)

Anyaga:

100% polyester Dri-FIT technológiával gyártott termék, mely kitünő hőmérséklet szabályzó,így kényelmes viseletet biztosít

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék

Ez a termék jelenleg nem rendelhető!

Nike

21 990 Ft‎

A Holland labdarúgó válogatott is csalódást keltően játszott a selejtezők során, így nem lehet ott a 2018-as oroszországi világbajnokságon. Ez azonban nem gátolja a szurkolókat attól, hogy a csapat mellett maradjanak, sőt, szeretnék magukat ők is a gárda tagjainak tudni. Ennek függvényében előszeretettel vásárolják meg a fekete, nike, nemzeti logóval ellátott, 3/4 cipzáros edzőpulóvert, amelyet Memphis Depay, Daley Blind, Nigel de Jong vagy éppen Kevin Strootman is viselni szokott. Remek kiegészítője a szabadtéri tréningeknek és a benti munkának egyaránt.

A termék főbb jellemzői:
 
-Hollandia edző pulóver
-Hivatalos 2018-19-es Nike termék, Dri-FIT anyagból
-Varrott Nike logó
-Hímzett klub címer

Ez a pulóver kitünő ajándék lehet minden holland szurkoló részére,hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged,ezzel is támogatva a válogatottat. Szerezz örömet ismerőseidnek, legjobb barátaidnak, vagy akár magadnak ezzel a fantasztikus termékkel. Siess, rendeld meg minél előbb,hogy a következő hazai meccsen már ebben szurkolhass a kedvenceknek.

A pulóver teljes mértékben környezetbarát, mivel az Nike felhasználja az újrahasznosított műanyag palackokat, hogy megfeleljen a ökológiai előírásoknak, a mai kor követelményeinek ,mint anyagösszetételben mint gyártásban.

 

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

2014/15 Holland válogatott sapka

2014/15 Holland válogatott sapka

2014/15 Holland válogatott basebell sapka.

Kiváló minőség eredeti Nike termék