Hollandia pulóver 2018/19

Hollandia pulóver 2018/19

Új termék

Hollandia pulóver 2018/19-es

Anyaga:

100% polyester Dri-FIT technológiával gyártott termék, mely kitünő hőmérséklet szabályzó,így kényelmes viseletet biztosít

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék

Ez a termék jelenleg nem rendelhető!

Nike

24 990 Ft‎

 Ha fanatikus rajongója vagy a holland válogatottnak, akkor ajánljuk figyelmedbe a csapat modern dizájnú, fekete alapú, nike, cipzáros bevonuló pulóverét, amelyben a keret tagjai lépnek pályára a találkozókat megelőzően. Ha szeretnéd kedvenceid meccsei előtt te is azt érezni, hogy az alakulat részese vagy, akkor vásárold meg még ma ezt a felsőt. Kialakításának és anyagának köszönhetően a hidegebb hónapokra is megfelelő választás lehet. Tökéletes ajándék lesz ez születésnapra vagy akár névnapra.

A termék főbb jellemzői:
 
-Hollandia pulóver, fekete-sárga színben 
-Hivatalos 2018-19-es Nike termék, Dri-FIT anyagból
-Varrott nemzeti logo
-Varrott nike címer

Ez a pulóver kitünő ajándék lehet minden holland szurkoló részére, hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged, ezzel is támogatva a válogatottat. Szerezz örömet ismerőseidnek, legjobb barátaidnak, vagy akár magadnak ezzel a fantasztikus termékkel. Siess, rendeld meg minnél előbb,hogy a következő hazai meccsen már ebben szurkolhass a narancssárga kedvenceknek.

A termék környezetbarát, mivel a Nike felhasználja az újrahasznosított műanyag palackokat, hogy megfeleljen a ökológiai előírásoknak a ma követelményeinek , mint anyagösszetételben mint gyártásban.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

2014/15 Holland válogatott sapka

2014/15 Holland válogatott sapka

2014/15 Holland válogatott basebell sapka.

Kiváló minőség eredeti Nike termék