Horvátország mez 2018/19 (vendég)

Horvátország mez 2018/19 (vendég)

Új termék

Horvátország 2018/19 vendég mez

Anyaga: Dre-fit technológiával készült 100%-polyester,mely a pára elvezető panelek segítségével hő és izzadság szabályzó, így szellőzése tökéletes szélsőséges időjárási körülmények közt,kiemelt igénybevétel esetén is

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék.

Ez a termék jelenleg nem rendelhető!

Nike

23 990 Ft‎

Ha még nem találtad meg azt a felsőt, amelyben szeretnéd kedvenceidet bíztatni a 2018 – 2019-es világbajnokságon, akkor válaszd te is a horvát válogatott hivatalos, nike, nemzeti logóval ellátott, kék – fekete kockás, vendég mezét. Mutasd meg benne barátaidnak, hogy melyik ország válogatottját támogatod. Tökéletes kiegészítője lehet a közös meccsnézéseknek és baráti összejöveteleknek, ugyanis rendkívül jó légáteresző képessége miatt egyáltalán nem lehet könnyedén beleizzadni. Lepd meg vele ismerőseidet vagy barátaidat születésnapjukra, névnapjukra.

A termék főbb jellemzői:

-Horvát válogatott 2018/19-vendég mez

-Hivatalos eredeti Nike termék

-Kerek nyakú kialakítás

-Fekete-sötétkék szín

-Varrott Nike logó

-Hímzett szövetségi címer

Ez a mez kitűnő ajándék lehet minden horvát szurkoló részére,hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod az ország iránti szimpátiádat, ezzel is támogatva a válogatottat.Szerezz örömet ismerőseidnek, legjobb barátaidnak, vagy akár magadnak ezzel a fantasztikus termékkel.Horvát válogatott hazai mez, melyet büszkén viselhetsz bárhol , hisz a horvát válogatott majd minden tornán a sötét ló szerepét tölti be és ennek fényében próbál komolyabb eredményt elérni.Bár a horvát futball jelenleg elvesztette régi presztízsét hiszen a híres aranygeneráció eredményeit nehéz utolérni,a válogatott mindig képes volt megújulni ,elsősorban hihetetlen fanatizmusa és a nemzeti öntudat segítségével.


 

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

2014-15 Horvát Válogatott VB Hazai mez

2014-15 Horvát Válogatott VB Hazai mez

Horvát Válogatott 2014-15 VB-mez.

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék.